Kylie Jenner:

Så like er Kylie og Stormi

Det er vanskelig å bestride at vesle Stormi Wester er datteren til Kylie Jenner.

STOLT MAMMA: Kylie Jenner legger sjelden skjul på at hun er svært fornøyd med å ha blitt mamma, og skryter ofte av vesle Stormi i sosiale medier. Nå har hun lagt ut flere innlegg på Instagram som viser hvor like de er. Foto: Splash News / NTB scanpix
STOLT MAMMA: Kylie Jenner legger sjelden skjul på at hun er svært fornøyd med å ha blitt mamma, og skryter ofte av vesle Stormi i sosiale medier. Nå har hun lagt ut flere innlegg på Instagram som viser hvor like de er. Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det var nok mange som rynket litt på nesen da det i fjor høst for første gang begynte å versere rykter om at Kylie Jenner (21) var gravid. Det skulle derimot vise seg at ryktene var sanne, og i starten av februar i år kunne den verdenskjente realityprofilen avsløre at hun og rapperen Travis Scott (26) hadde blitt foreldre for første gang.

Den lille jenta fikk navnet Stormi Webster, og kom til verden den 1. februar i år. De stolte foreldrene deler tidvis bilder og videosnutter av babyen, som på kort tid har blitt en favoritt blant fansen.

Se dette innlegget på Instagram

💕 The Triplets 💕

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Spesielt hyggelig er det også at hun er omtrent like gammel som Kim Kardashians (38) yngste datter Chicago (9 md.) og Khloé Kardashians (34) første datter True (6 md.).

Det er enkelt å gå seg vill når man tenker over hvor mange barn de berømte Kardashian/Jenner-søstrene har og hva de heter, men i Kylies tilfelle bør det være ganske enkelt å huske. Vesle Stormi er nemlig som snytt ut av nesen på moren sin, i hvert fall om vi skal tro den stolte 21-åringen selv.

- Hun er min tvilling

I helgen delte nemlig Kylie flere bilder av seg selv som baby, som hun sammenlignet med hvordan hennes eget barn ser ut. Likheten er slående, noe fansen også kommenterte i sosiale medier.

Likheten mellom de to, som særlig gjør seg gjeldende i form av søte bollekinn og store, nysgjerrige øyne, kan du se på bildene nedenfor.

STORE LIKHETER: Det er enkelt å se hvem vesle Stormi (t.v) slekter på. Foto: Kylie Jenner / Instagram
STORE LIKHETER: Det er enkelt å se hvem vesle Stormi (t.v) slekter på. Foto: Kylie Jenner / Instagram Vis mer
STORE LIKHETER: Det er enkelt å se hvem vesle Stormi (t.v) slekter på. Foto: Kylie Jenner / Instagram
STORE LIKHETER: Det er enkelt å se hvem vesle Stormi (t.v) slekter på. Foto: Kylie Jenner / Instagram Vis mer

Dette er ikke første gang realitystjernen, som har tjent seg søkkrik på sitt eget kosmetikkmerke, kommenterer likhetene hun har observert hos datteren. Ifølge People sa Kylie i sommer at «Stormi er min tvilling» i en video på Youtube, der hun svarte på spørsmål fra fansen.

Selv om det finnes klare likheter mellom mor og datter, er det ikke til å stikke under stol at det kreves to mennesker for å lage et barn.

Se dette innlegget på Instagram

💕👑

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Ifølge Kylie ser hun tydeligere for hver dag som går hvor mye vesle Stormi også ligner på sin berømte far. I ovennevnte video diskuterte hun dette på humoristisk vis.

- Hun ser veldig ut som faren sin. Hun har de mest perfekte leppene i hele verden, men de fikk hun ikke fra meg. Jeg tror faren hennes har sånne, sa hun som et stikk til sine egne lepper - som hun som kjent har fylt med restylane i flere år.

Vil ha flere barn

Stormi Webster har helt siden fødselen fått mye oppmerksomhet blant fansen og mediene, til tross for at Kylie til tider har vært svært så forsiktig med å legge ut bilder av den lille jenta.

I starten av oktober gjorde imidlertid Kylie et unntak da hun markerte, overfor sine over 116 millioner følgere på Instagram, at datteren hadde fylt åtte måneder.

- Forrige uke ble den lille prinsessen min åtte måneder. Jeg er både lykkelig og trist på samme tid, skriver 21-åringen til bildeserien hun delte av seg selv og datteren, som holder et kort som markerer hvor stor hun har blitt.

Det er imidlertid ikke bare Stormis åtte måneders-dag som har fått oppmerksomhet den siste tiden.

For kort tid siden avslørte nemlig 21-åringen at hun ønsker seg flere barn, samtidig som spekulasjonene svirrer om at et mulig giftermål mellom Kylie og Travis skal ha funnet sted.

Ifølge utenlandske medier som Daily Mail og Cosmopolitan skal Kylie ha avslørt den gledelige «babynyheten» under en spørsmålsrunde på Snapchat sammen med sin gode venninne Jordyn Woods (21).

På spørsmål om hun kunne tenke seg flere barn, svarte Kylie nemlig følgende:

- Om jeg vil ha flere barn? Jeg vil ha en baby til, men når er vel spørsmålet. Jeg er definitivt ikke klar for en baby til riktig ennå, og jeg vet ikke når det eventuelt skulle skje. Men ja, når jeg vet det skal jeg selvfølgelig dele mer av det med dere, skal hun ha sagt.

LES OGSÅ: - Var i en spiral mot selvdestruksjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer