Millie Bobby Brown og Natalie Portman:

Så like at de ser det selv

Natalie Portman og Millie Bobby Brown likner så mye at de nesten synes det er skummelt selv.

SE SÅ LIKE: Natalie Portman og Millie Bobby Brown er så like at det nesten er skummelt, tross aldersforskjellen på 22 år. Foto: NTB Scanpix
SE SÅ LIKE: Natalie Portman og Millie Bobby Brown er så like at det nesten er skummelt, tross aldersforskjellen på 22 år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I det siste har den nå verdensberømte «Stranger Things»-stjernen, Millie Bobby Brown (14) fått ekstra mye oppmerksomhet fordi hun likner på en annen skuespiller.

Og hennes «dobbeltgjenger»​ er selveste Natalie Portman (36), som også slo igjennom i Hollywood i ung alder, bare 12 år gammel.

Ser man bilder fra Natalie i filmene hun spilte da hun var yngre, som for eksempel «Léon» fra 1994, er likheten så slående at man nesten skulle tro de to var samme person. Aldersforskjellen er dog på 22 år.

Møttes på Golden Globe

Natalie har fremdeles beholdt sitt ungdommelige uttrykk, og det er kanskje derfor så mange syns at likheten med Millie er så slående, inkludert Millie selv.

For da de to møttes under Golden Globe, benyttet 14-åringen anledningen til å hilse på Natalie og fortelle henne at folk synes de to er like. I et intervju med MTV gjenfortalte Natalie episoden.

- Millie kom bort til meg og sa: «Alle sier at jeg likner på deg da du var barn». Jeg ble så smigret siden hun er så utrolig nydelig, sier Natalie i intervjuet.

- Og hun er så talentfull. Jeg ser at vi likner, men jeg føler at hun har noe veldig spesielt og magisk ved seg, fortsatte hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer