Millie Bobby Brown og Natalie Portman:

Så like at de ser det selv

Natalie Portman og Millie Bobby Brown likner så mye at de nesten synes det er skummelt selv.

SE SÅ LIKE: Natalie Portman og Millie Bobby Brown er så like at det nesten er skummelt, tross aldersforskjellen på 22 år. Foto: NTB Scanpix
SE SÅ LIKE: Natalie Portman og Millie Bobby Brown er så like at det nesten er skummelt, tross aldersforskjellen på 22 år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I det siste har den nå verdensberømte «Stranger Things»-stjernen, Millie Bobby Brown (14) fått ekstra mye oppmerksomhet fordi hun likner på en annen skuespiller.

Og hennes «dobbeltgjenger»​ er selveste Natalie Portman (36), som også slo igjennom i Hollywood i ung alder, bare 12 år gammel.

Ser man bilder fra Natalie i filmene hun spilte da hun var yngre, som for eksempel «Léon» fra 1994, er likheten så slående at man nesten skulle tro de to var samme person. Aldersforskjellen er dog på 22 år.

Møttes på Golden Globe

Natalie har fremdeles beholdt sitt ungdommelige uttrykk, og det er kanskje derfor så mange syns at likheten med Millie er så slående, inkludert Millie selv.

For da de to møttes under Golden Globe, benyttet 14-åringen anledningen til å hilse på Natalie og fortelle henne at folk synes de to er like. I et intervju med MTV gjenfortalte Natalie episoden.

- Millie kom bort til meg og sa: «Alle sier at jeg likner på deg da du var barn». Jeg ble så smigret siden hun er så utrolig nydelig, sier Natalie i intervjuet.

- Og hun er så talentfull. Jeg ser at vi likner, men jeg føler at hun har noe veldig spesielt og magisk ved seg, fortsatte hun.

Ifølge den britiske avisen The Mirror svarte Millie med å tvitre om hendelsen, og dele intervjuet der hennes «tvillingsøster» omtaler henne.

Hun skrev: «Det var som en drøm som gikk i oppfyllelse for meg, det å få møte Natalie. Så vakker - og så talentfull».

Natalie ser også humoren i det hele, og det var kanskje derfor hun takket ja til å være med i en sketsj i det amerikanske humorprogrammet SNL, der hun spilte nettopp Millies rollefigur Eleven fra «Stranger Things».

På sin egen Instagram-konto la hun ut reklamefilmen for sin gjesteopptreden på SNL. I videoen er det også slående hvor mye hun og Millie faktisk likner.

Tomorrow, I make my return to @nbcsnl. Be sure to tune in.

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman) on

Ikke lett å kjenne igjen

Millies rollefigur i «Stranger Things» fortsetter og fascinere, og det gjør også 14-åringen som privatperson. Spesielt mange har bitt seg merke i stilen hennes.

I første sesong av serien var håret hennes snauklipt, mens hun går i maskulint tøy og labfrakker. I virkeligheten er situasjonen en annen.

SAMME SVEIS: Natalie Portman og Millie Bobby Brown har begge klippet av seg alt håret for filmroller. Foto: NTB Scanpix
SAMME SVEIS: Natalie Portman og Millie Bobby Brown har begge klippet av seg alt håret for filmroller. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På premieren til den andre sesongen, som ble avholdt i slutten av oktober, dukket hun opp på den røde løperen i en sort skinnkjole, med langt hår og sminke på både øyne og kinn.

Det var ikke bare klærne folk la merke til, men også den enorme forvandlingen fra liten pike til ung kvinne. Millie har allerede rukket å bli et lite moteikon og får stadig skryt for stilen sin på den røde løperen.

Og siden tv-serien «Stranger Things» er blitt populær verden over, har 14-åringen vært svært opptatt med å gå på prisutdelinger de siste årene. Da byr det seg også flere sjanser til å vise frem nye antrekk.

Hovedrolle i ny film

Snart er Millie også å se i en helt annen rolle enn karakteren Eleven.

LIKE PÅ FILM OGSÅ: Du kan se både Millie Bobby Brown og Natalie Portman på Netflix nå, i tv-serien Stranger Things og filmen Annhilation. Foto: NTB Scanpix
LIKE PÅ FILM OGSÅ: Du kan se både Millie Bobby Brown og Natalie Portman på Netflix nå, i tv-serien Stranger Things og filmen Annhilation. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun har nemlig kapret en ny stor filmrolle: Enola Holmes - Sherlock Holmes' lillesøster.

I NY FILM: Millie skal spille Sherlock Holmes lillesøster i ny film. Foto: NTB Scanpix
I NY FILM: Millie skal spille Sherlock Holmes lillesøster i ny film. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mens den Emmy-nominerte skuespillerinnen venter på at «Stranger Things» sesong tre skal begynne med innspillingen, jobber hun med å bringe til live Nancy Springers «Enola Holmes Mysteries»-romaner.

Filmen omhandler 14-åringen Enola Holmes, som bor hos moren sin, mens Sherlock Holmes allerede er en kjent og profilert detektiv.

Første fanbrev

I det siste har Natalie vært omtalt i britiske The Telegraph og andre medier grunnet sine mindre hyggelige opplevelser da hun debuterte som skuespiller i 1994.

Hun var 12 år da hun spilte inn sin første spillefilm «Léon», regissert av Luc Besson. Der spilte Portman en ung jente som blir venner med en leiemorder for å hevne drapet på familien sin.

- På det tidspunktet i mitt liv var jeg også i ferd med å oppdage min egen kvinnelighet, mitt eget begjær og min egen stemme. Jeg var 13 år og veldig spent da filmen kom ut. Mitt arbeid og min kunst ville bli sett av andre mennesker.

- Jeg var spent da jeg åpnet mitt første fanbrev. Der leste jeg en voldtektsfantasi som en mann hadde skrevet til meg, sa Portman ifølge avisen.

Men ikke bare det. Da hun debuterte som skuespiller, var det også en lokal radiostasjon som startet nedtellingen til hun ble 18 år.

​- Det var den alderen jeg ville bli lovlig å ligge med, sier Portman.

Les også:​​ Den ukjente kvinnen skaper overskrifter verden rundt​

GOLDEN GLOBE: Fire av barneskuespillerne i serien ‹‹Stranger Things›› er samlet i ei stue da nominasjonene for 2017s Golden Globe-prisutdeling blir annonsert. Video: Stranger Things/Twitter/NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer