Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer:

«Så klart litt trist»

Sophie Elise og Isak Dreyer skal tilbringe lang tid fra hverandre.

NYE PLANER?: Sophie Elise røper på Instagram at Isak Dreyer reiser bort i tre måneder. Foto: Espen Solli/TV 2
NYE PLANER?: Sophie Elise røper på Instagram at Isak Dreyer reiser bort i tre måneder. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste dagene har Sophie Elise Isachsen (27) og Isak Dreyer (27) delt flere bilder av hverandre i sosiale medier. Akkurat hva ståa er mellom «Farmen kjendis»-duoen er ikke kjent, men nylig ble det spekulert på om de to bekreftet forhold.

Om de faktisk er et par eller ei, vites imidlertid ikke, men influenseren har nå delt et nytt bilde av «Norges tøffeste»-vinneren.

«Plutselig kom dagen da han her pakket tingene sine og dro til Grønland i tre måneder på ekspedisjon! Jeg er veldig stolt, spent på hva han skal oppleve og så klart litt trist», skriver hun på Instagram over et bilde av Isak.

- Kan ikke ringe

Videre påpeker bloggeren at det er trist på en fin måte.

«Nå er det tre måneder til vi sees, hører stemmen til hverandre og er nær hverandre. Man kan nemlig ikke ringe fra Grønland. Litt av et opplegg», fortsetter hun.

Videre håper 27-åringen at de kommende månedene går fort.

REISER BORT: Sophie Elise røper på Instagram at Isak skal reise til Grønland og at duoen skal tilbringe flere måneder fra hverandre: Foto: Skjermdump fra Instagram
REISER BORT: Sophie Elise røper på Instagram at Isak skal reise til Grønland og at duoen skal tilbringe flere måneder fra hverandre: Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Men tre måneder av et langt liv er tross alt ingenting», legger hun til.

Hva Isak Dreyer skal gjøre på Grønland, er ikke kjent.

Se og Hør har vært i kontakt med Sophie Elise, som ikke ønsker å kommentere saken utover det som står på Instagram-story. Isak Dreyer har foreløpig ikke besvart Se og Hørs henvendelse.

Det er ingen tvil om at spørsmålene er og har vært mange når det gjelder relasjonen mellom «Farmen kjendis»-duoen.

OBSERVERT SAMMEN: Denne videoen setter fyr på spekulasjonene. Video: Privat / Rød Løper Vis mer

Svarte om Isak

Nylig valgte Sophie Elise å svare på noen spørsmål om Isak etter å ha mottatt flere spørsmål fra følgerne sine.

En av følgerne spurte: «Hva har skjedd mellom deg og Isak? Er dere sammen eller hva?», hvorpå 27-åringen svarte:

«Så mange spørsmål om dette, forståelig nok. Jeg kan i alle fall si at det er ekstremt vanskelig å navigere en relasjon når man er offentlig, og jeg hadde verken trodd eller ønsket at det skulle være slik det er nå. Merker at jeg sliter veldig med å skrive noe mer, de små delene av dette jeg får ha privat er viktig for meg uansett», skrev hun.

«Er det ekte kjærlighet? Du virker helt betatt på 'Farmen'», spurte en annen følger.

GÅRDSFLØRT: I fjor oppsto det søt musikk mellom Victoria Tolaas og Isak Dreyer på «Norges tøffeste». Nå forteller Victoria hvordan det er å se den åpenbare flørtingen mellom Isak og Sophie Elise på «Farmen kjendis» et knapt år senere. Video: Rød Løper/TV 2/NRK Vis mer

«Dette er jo også vanskelig å snakke om, ettersom folk har laget sin egen oppfatning, folk tror jo de vet alt. Man kan jo tenke seg selv, i absolutt alle forhold, til og med de du er aller nærmest, er det mye man ikke vet. Å være der inne og vite at alt skulle komme på TV lang tid etterpå er jo litt av et press på toppen av det hele», svarte hun, og påpekte at hun samtidig følte det var ekte, og i det lange løp riktig.

«Og i hvert fall ikke noe PR-greier som noen har fått for seg, det hadde jo vært helt sinnssykt. Uansett hvordan ting har vært i ettertid har jeg, når alt kommer til alt, fine minner av den opplevelsen og jeg kommer til å huske det for alltid. Alle mine topp ti minner der inne er med oss, og etter hvert har vi sett alle episodene sammen som har vært gøy», fortsatte hun.

LES OGSÅ: Fryktet at forholdet var over

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer