SVINDYR VESKE: Victoria hadde med seg en Birkin-vekse til nærmere 77.000 kroner på sønnens fotballkamp.  Foto: All Over Press
SVINDYR VESKE: Victoria hadde med seg en Birkin-vekse til nærmere 77.000 kroner på sønnens fotballkamp. Foto: All Over PressVis mer

Så kamp i eksklusive designklær

Victoria Beckham er en diva også på fotballbanen...

SEHER.NO: Victoria "Posh" Beckham (34) er ingen hvilken som helst mor. Det viste hun da hun nylig var på sønnen Brooklyns (9) fotballkamp.

Posh kom nemlig til kampen iført et par skyhøye oransje og gullfargede designersko, en eksklusiv kjole i 60-tallsstil, samt en Hermes Birkin veske til en verdi at svimlende 77.000 kroner!

Spice Girls-stjernen hadde også med seg sønnen Cruz (3) på fotballkampen, og unggutten var nok en gang utkledd, denne gangen som Disney-figuren Buzz Lightyear, skriver Daily Mail.  

I tillegg hadde Posh med seg 3 enorme livvakter, som skygget for utsikten til de andre, mer vanligkledde foreldrene.

Det eneste som var tilnærmet normalt med fru Beckhams utseende var det nyklipte håret hennes, som var strøket tilbake med et beskjedent hårbånd.

Posh viste frem sin nye, guttekorte frisyre under New York Fashion Week i forrige uke, og det skal ha vært den verdenskjente hårstylisten Garren som klippet henne.

Victoria måtte angivelig vente hele tre måneder for å få klippet seg hos stylisten, som har superstjerner som Madonna, Angelina Jolie og Nicole Kidman på kundelisten.

Og selv om hun er kona til en av verdens mest kjente fotballstjerner, fikk ikke Victoria hoppe frem i køen.

- Jeg vet ikke om Victoria ble sur fordi hun måtte vente, men hun gjorde det. Og resultatet var helt sensasjonelt. Hvis han skulle latt en kjendis hoppe fremover i køen, ville alle ønsket å gjøre det, sier en kilde.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: - Posh er et vandrende mareritt