KRITISK: Carl I. Hagen tok onsdag oppgjør med sin tidligere svigersønn gjennom en kronikk i Aftenposten. Foto: SCANPIX
KRITISK: Carl I. Hagen tok onsdag oppgjør med sin tidligere svigersønn gjennom en kronikk i Aftenposten. Foto: SCANPIXVis mer

Sa ja til pappas angrep på transe-eksen

Carl I. Hagens datter stiller seg bak kritikken mot eksmannen.

SEHER.NO: I onsdagens Aftenposten tar Carl I. Hagen et verbalt oppgjør med sin tidligere svigersønn, som er en av deltagerne i NRK-serien «Jentene på Toten». I en kronikk gjør Hagen det klart at han mener at NRK og ekssvigersønnen har villedet seerne ved at serien fremstiller transene som stakkarslige personer vi skal synes synd på.

«Min anklage er ikke at han er transvestitt, det er ikke hans feil, det er medfødt og det er fullt akseptabelt og intet grunnlag for fordømmelse eller diskriminering. Min anklage og bebreidelse er at han burde, skulle og hadde et overordnet ansvar for å fortelle min datter om sin legning da deres forhold begynte å bli alvorlig», er bare noe av hva den tidligere FrP-formannen skriver.

For første gang uttaler nå Hagens datter, Camilla Lindalen, seg om saken. Til Seher.no innrømmer hun nemlig at familien stiller seg bak kronikken, som har vakt voldsom oppsikt i norske medier.

-Jeg kan bekrefte at familien stiller seg bak det som ble skrevet. Jeg kan også bekrefte at jeg ga mitt samtykke til at den skulle trykkes, avslører hun til Seher.no.

Lindalen ønsker ikke å kommentere saken ytterligere, men ifølge hennes far, Carl I. Hagen, har hun og barnebarna hatt det vondt i flere år etter at svigersønnen sto frem som transperson.

- Det har vært veldig tungt for min datter og mine barnebarn. Faren for mobbing er til stede. Han velger selv å gå i manneklær på jobben, men insisterer på dameklær når han er sammen med sine barn. Det reagerer de sterkt på, sier Hagen til VG.

Camilla Lindalens eks-mann, Lise Lindalen, har vært taus etter skrivet fra sin tidligere svigerfar. Til Seher.no gir han også sterkt uttrykk for at han ikke ønsker å kommentere saken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Du har fått nok sjanser!