Sa ja til nakenscene bare uker etter fødselen

- Jeg var veldig sårbar da de spurte meg, men gjorde det for å være snill, sier den 47 år gamle filmstjernen.

KASTER KLÆRNE: 47 år gamle Monica Bellucci hevder hun ikke var nervøs over å kaste klærne på film, selv om det ikke var lenge siden hun hadde blitt mamma for andre gang. Foto: STELLA PICTURES
KASTER KLÆRNE: 47 år gamle Monica Bellucci hevder hun ikke var nervøs over å kaste klærne på film, selv om det ikke var lenge siden hun hadde blitt mamma for andre gang. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO: Den italienske skuespilleren Monica Bellucci er ikke redd for å takle ja til utfordrende roller, men da hun fikk tilbud om å spille i den nye franske filmen «Un été brûlant» (Het sommer) måtte hun tenke seg om lenge.

Filmen inneholder nemlig en nakenscene som skulle spilles inn kun få uker etter at 47-åringen hadde født sin andre datter Leonie i 2010.

- Jeg var veldig sårbar da de spurte meg, men gjorde det for å være snill, sier Bellucci ifølge International Herald Tribune.

Bellucci - som er gift med den franske skuespilleren Vincent Cassel (45) - overrasket mange med å komme tilbake i toppform kun fire uker etter fødselen, men hevder hun ikke var redd for å kaste klærne, etter at hun hadde sagt ja.

- Når jeg aksepterer en rolle, stoler jeg på regissøren, sier hun til avisen.

Det er foreløpig ikke kjent om, eller når filmen vil få kinopremiere i Norge.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: I knallform fire uker etter fødselen