<strong>KASTER KLÆRNE:</strong> 47 år gamle Monica Bellucci hevder hun ikke var nervøs over å kaste klærne på film, selv om det ikke var lenge siden hun hadde blitt mamma for andre gang. Foto: STELLA PICTURES
KASTER KLÆRNE: 47 år gamle Monica Bellucci hevder hun ikke var nervøs over å kaste klærne på film, selv om det ikke var lenge siden hun hadde blitt mamma for andre gang. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Sa ja til nakenscene bare uker etter fødselen

- Jeg var veldig sårbar da de spurte meg, men gjorde det for å være snill, sier den 47 år gamle filmstjernen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den italienske skuespilleren Monica Bellucci er ikke redd for å takle ja til utfordrende roller, men da hun fikk tilbud om å spille i den nye franske filmen «Un été brûlant» (Het sommer) måtte hun tenke seg om lenge.

Filmen inneholder nemlig en nakenscene som skulle spilles inn kun få uker etter at 47-åringen hadde født sin andre datter Leonie i 2010.

- Jeg var veldig sårbar da de spurte meg, men gjorde det for å være snill, sier Bellucci ifølge International Herald Tribune.

Bellucci - som er gift med den franske skuespilleren Vincent Cassel (45) - overrasket mange med å komme tilbake i toppform kun fire uker etter fødselen, men hevder hun ikke var redd for å kaste klærne, etter at hun hadde sagt ja.

- Når jeg aksepterer en rolle, stoler jeg på regissøren, sier hun til avisen.

Det er foreløpig ikke kjent om, eller når filmen vil få kinopremiere i Norge.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: I knallform fire uker etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer