Alec og Hilaria Baldwin:

Sa «ja» til ektemannen for andre gang

Delte flere minutter lang video på Instagram.

LYKKELIGE: Fredag markerte Alec og Hilaria Baldwin fem år som mann og kone ved å fornye deres ekteskapsløfter. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Fredag markerte Alec og Hilaria Baldwin fem år som mann og kone ved å fornye deres ekteskapsløfter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Det var i 2012 skuespilleren Alec Baldwin (59) giftet seg med sin 26 år yngre kjæreste, Hilaria Thomas (33), som hun het den gangen.

Bryllupet fant sted i New York foran et stjernespekket publikum, kun tre måneder etter at paret hadde forlovet seg.

Fredag markerte duoen deres fem års jubileum ved å fornye deres ekteskapsløfter.

EKTESKAPSLØFTER: Alec leser opp sine nye ekteskapsløfter for sine kone. Foto: Instagram
EKTESKAPSLØFTER: Alec leser opp sine nye ekteskapsløfter for sine kone. Foto: Instagram Vis mer

Denne gangen under mer intime omstendigheter på feriestedet Hamptons på Lond Island i New York, ifølge Daily Mail.

Sammen har stjerneparet barna Carmen (3), Leonardo (7 måneder) og Rafael (2).

Fra et tidligere ekteskap med Kim Basinger, har Alec datteren Ireland (21) som på fredag delte en rekke bilder over sin Instagram-historie fra den søte begivenheten.

Saken fortsetter under bildet:

STRÅLTE: Hilaria strålte på under den intime seremonien. Her leser hun opp sine nye ekteskapsløfter. Foto: Instagram
STRÅLTE: Hilaria strålte på under den intime seremonien. Her leser hun opp sine nye ekteskapsløfter. Foto: Instagram Vis mer

Til stede var både venner og familie samlet for å hylle det lykkelige paret. Hvor også parets datter, Carmen holdt sin egen lille tale.

Hilaria strålte foran sine venner i en lang skinnende kjole som, ifølge Daily Mail, er designet av samme designer som brudekjolen hennes for fem år siden.

Røpet seremonien

Under premieren av Alec sin nye film, Blind Tuesday, røpet 59-åringen jubileumsplanene til E! da han fortalte at han var begeistret for å feire fem år med sin store kjærlighet.

– Jeg ser hva jeg har og jeg er veldig heldig. Vi blir gift på fredag, sa han.

Etter at katten allerede var ute av sekken åpnet også Hilaria opp om seremoniplanene.

– Vi ønsker i utgangspunktet å ha en fest med våre venner. Seremonien vil vare i fem minutter også skal vi spise resten av kvelden, sa hun til nettsiden.

Saken fortsetter under bildet:

SMELTET HJERTER: Parets eldste datter, Carmen (3), smeltet mange hjerter da hun holdt sin egen tale til sine foreldre. Foto: Instagram
SMELTET HJERTER: Parets eldste datter, Carmen (3), smeltet mange hjerter da hun holdt sin egen tale til sine foreldre. Foto: Instagram Vis mer

Hetset for gravidbildet

Kort tid etter at paret annonserte at de ventet sitt andre barn, delte Hilaria et nytt bilde på Instagram som på kort tid skapte store reaksjoner hos fansen.

På bildet står 33-åringen kun iført undertøyet og viser stolt frem den voksende magen.

– Han blir større! skrev hun til babymagebildet.

#HilariaHealthy2015 he's getting bigger!! 💙 #BaldwinBabyBump

Et innlegg delt av Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Flere hevdet at Hilaria kun delte bildet for å vise frem kroppen sin og at det var selvskryt for den flotte kroppen hun representerer.

Det fant imidlertid ikke den vordende mammaen seg i, og var raskt ute med å svare fansen.

– Hvis du ikke vil se magen min vokse, ikke følg meg, ettersom det vil komme flere bilder og jeg ikke ønsker noe negativitet. Jeg vil aldri vise mer enn man ville sett om jeg hadde på meg en bikini på stranda, skrev hun i en post den gangen.

– Jeg vet at så mange kvinner sliter med å forbli sunne og spreke mens de går gravide ... Jeg håper å dele det lille jeg vet med dere (...) Dette er ikke selvskryt ... Det er å vise hvordan man kan få det til, skrev den helsebevisste Hilaria videre.

Deler ofte på sosiale medier

Det harde kritikken ble Hilaria imidlertid ikke skremt av.

Da den spreke trebarnsmoren var gravid med sitt tredje barn, Leonardo, delte hun en video på sin Instagram hvor hun, kun iført undertøy, satt på i sengen og trente med vekter.

– Trener triceps. Tre sett med 15 (repetisjoner). Jeg gjør mine med 7 lbs (3,1 kg, red.anm.)», skrev hun i teksten til bildet.

Hilaria jobber til daglig som yogainstruktør og deler også ofte bilder av seg selv, mens hun gjør yogaøvelser.

I 2015 avslørte Hilaria at hun liker å amme mens hun går utendørs i New York.

– Hvis én person til forteller meg hvordan jeg skal bruke bæreselen ... Jeg bruker den i «puppehøyde» for å kunne amme mens jeg går. Dekke seg til med et teppe, finne frem puppen, vipps, så er jeg en mamma i farta, forklarte Hilaria på Instagram den gangen.

Les også: Perrie Edwards: Slik slår hun tilbake mot photoshop-kritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer