<strong>GIFT:</strong> Kenan Thompson og Christina Evangeline ble mann og kone forrige helg. Foto: All Over Press
GIFT: Kenan Thompson og Christina Evangeline ble mann og kone forrige helg. Foto: All Over Press Vis mer

Sa ja til den 10 år yngre modellkjæresten

...og «Saturday Night Live's»-stjernen Kenan Thompson ble smidd i hymens lenke på et noe originalt sted.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Saturday Night Live's»-skuespiller Kenan Thompson (33) giftet seg forrige helg med modellkjæresten Christina Evangeline (23), og bryllupsseremonien ble holdt på den arktiske avdelingen på «George aquarium» i Atlanta.

- De er veldig lykkelige. De har vært samboere lenge, og har vært gira på å dele dette øyeblikket med nære venner, sier kilder som var tilstede under bryllupet til nettstedet Us Magazine.

Blant gjestene var mange av parets kjendisvenner, og Nick Cannon (31), nybakt pappa og ektemannen til Mariah Carey (41), dro igang festen med noen av konas slagere.

Den 23 år gamle bruden var under seremonien ikledd en nydelig, lang stroppløs kjole, med en pels hengende over den ene skulderen, men skiftet om til en kortere kjole til bryllupsfesten.

På Twitter står gratulasjonene i kø, og en av modellens mange venner kom med denne vittigheten dagen etter bryllupet: «Breaking news: Miss Evangeline dumpet Kenan ved alteret til fordel for en delfin».

Selv tvitret den nybakte fruen, som kaller seg Miss Evangeline på nettstedet, at «Kanskje jeg burde skifte etternavnet mitt nå?» bare noen timer etter at hun hadde gitt sitt «ja» til «Saturday Night Live's»-stjernen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: P4-Lise ble skutt i brystet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer