Eva Longoria:

- Sa ja til å få barn av en bestemt grunn

«Frustrerte fruer»-stjernen Eva Longoria skiftet mening.

VENTER BARN: Tidligere denne uken kom den gledelige nyheten om at Eva Longoria og ektemannen José Antonio Bastón venter barn. Her er de sammen på en handletur i Beverly Hills i oktober. Foto: NTB Scanpix

VENTER BARN: Tidligere denne uken kom den gledelige nyheten om at Eva Longoria og ektemannen José Antonio Bastón venter barn. Her er de sammen på en handletur i Beverly Hills i oktober. Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Tidligere denne uken ble det kjent at skuespillerstjernen Eva Longoria (42) venter sitt første barn med ektemannen José Antonio Bastón (49).

Det bekreftet en representant for Eva overfor flere amerikanske medier.

Babynyheten kom som en overraskelse på mange, da TV-stjernen i utgangspunktet hadde lagt babydrømmen på hylla.

- Jeg fylte nettopp 40 år, så jeg har tenkt «er tiden i ferd med å renne ut?» Jeg bør egentlig tenke på å få barn, men det føles som om livet mitt er komplett, sa hun til People den gang.

​- Gleder seg veldig

Nå hevder en kilde til det samme nettstedet at det var møtet med ektemannens barn som fikk henne til å endre mening.

Fra før av har nemlig José fire barn fra et tidligere forhold med Natalia Esperón (43).

- Hun har alltid elsket barn, det var bare tidspunktet for henne som funket dårlig, uttalte kilden, og la til:

- Møtet med barna og rollen som stemor fikk Eva til å endre mening. Nå gleder hun seg veldig til å bli mamma.

Eva har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

Saken fortsetter nedenfor.

VILLE IKKE HA BARN: Eva Longoria ville egentlig ikke ha barn. Så møtte hun ektemannen José Antonio Bastón. Foto: NTB Scanpix
VILLE IKKE HA BARN: Eva Longoria ville egentlig ikke ha barn. Så møtte hun ektemannen José Antonio Bastón. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Utsatt for rykter

Ifølge People skal Eva være fire måneder på vei i svangerskapet, men allerede lenge før nyheten ble bekreftet har 42-åringen blitt utsatt for en rekke graviditetsspekulasjoner.

I anledning José sin 49-årsdag i april tok duoen en aldri så liten badeferie til den solrike ferieøya Hawaii.

Og mens paparazzifotografene knipset bilder av den forelskede duoen, begynte ryktene om at Longoria venter barn å florere.

Den mørke skjønnheten viste nemlig frem en hakket fyldigere figur enn tidligere, og skjulte magen bak en blå og hvit badedrakt.

Spesielt etter publiseringen av en video som hun delte på sine sosiale medier-kontoer, var fansen raskt ute med å konkludere med at Longoria var gravid.

Det fikk imidlertid 42-åringen til å reagere.

- Alle opplever å bli oppblåst

Gjennom sin åpne Snapchat-konto publiserte Longoria flere bilder og en video hvor hun avviste gravidryktene.

TRODDE HUN VAR GRAVID: Mens Longoria koste seg langs strandkanten, spekulerte fansen i om skuespilleren ventet barn. Foto: NTB Scanpix
TRODDE HUN VAR GRAVID: Mens Longoria koste seg langs strandkanten, spekulerte fansen i om skuespilleren ventet barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge skuespilleren var hun nødt til å kommentere gravidryktene etter at hele familien hadde ringt og spurt om ryktene var sanne.

Men antydningene som fansen trodde de så, viste seg å være en mage som reagerer på ost.

- Jeg så feit ut. Men vet dere hva? Det skjer med mennesker. Alle opplever å bli oppblåst. Jeg er ikke oppblåst i dag, men skal straks dra for å spise pannekaker, sier hun og viser frem magen.

- Så det var nyhetene for i dag dere. Jeg er ikke gravid, spiser bare veldig mye ost, drikker mye vin og spiser pannekaker, avslutter hun. ​​

Flere hyllet den kjente skuespilleren for å ha stått opp mot de frekke ryktene, og flere kjente hollywoodstjerner kastet seg på.

Giftet seg i Mexico

Eva og Jose giftet seg i 2016 i Mexico. Begge har tidligere ekteskap bak seg, og Bastón er altså allerede far til fire barn.

Da People intervjuet Longoria i sommer fortalte hun at hun var overrasket over at hun i det hele tatt hadde giftet seg på nytt.

- Jeg trodde aldri jeg skulle gifte meg igjen. Jeg er ikke tilhenger av ekteskap, men jeg liker å være gift med ham, sa hun, og la til:

- Han overrasket meg med middag, en fin gave og en sanger. Det var helt utrolig.

LES OGSÅ: - Vil dumpe kjæresten for Jennifer Garner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer