Fridtjof Nilsen giftet seg:

Sa ja etter ti år som kjærester

Programlederen giftet seg i Italia.

MANN OG KONE: Programleder Fridtjof Nilsen og Katrine Kvalsund har vært sammen i ti år, og har to barn sammen. Nå har de endelig giftet seg. Foto: Christian Enger / Pressworks
MANN OG KONE: Programleder Fridtjof Nilsen og Katrine Kvalsund har vært sammen i ti år, og har to barn sammen. Nå har de endelig giftet seg. Foto: Christian Enger / Pressworks Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Programleder Fridtjof Nilsen (42) har i en årrekke vært å se på skjermen. Friskest i minnet sitter kanskje rollen han har i realityserien «Alt for Norge» på TVNorge, der han reiser landet rundt med en rekke norskamerikanere.

I tillegg har han vært å se i en rekke andre produksjoner de siste årene, samtidig som han har vært en aktiv musiker.

Privat går også ting på skinner for Nilsen. I desember 2017 ble det kjent at han hadde fridd til samboeren, Katrine Kvalsund (40), på en tur i Nord-Sverige. På dette tidspunktet hadde de allerede vært kjærester i en årrekke, og synes det var på tide å ta forholdet videre til det neste steget.

Nå har paret gjort det igjen. På Instagram avslører 42-åringen at han og samboeren har giftet seg på romantisk vis i Italia.

Romantisk

Til TV 2 forteller han begeistret om bryllupet, som fant sted den 6. juli på hotellet Castello Della Castelluccia.

- Det å ha en sånn helg hvor vi er omringet av familie og venner for å feire kjærligheten var en helt utrolig opplevelse. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle stå og hulke av gråt da hun ble ledet inn av faren sin. Alt gikk over all forventning, forteller Nilsen til kanalen.

Bruden, som jobber i byrået This Is PR, hadde på seg en hvit kjole med utringning og rysjer på skuldrene. Nilsen gikk for noe mer tradisjonelt - en svart smoking med sløyfe.

Begge har lagt ut flere bilder av det som tydelig var en romantisk vielse, omgitt av gammel, italiensk arkitektur og planteliv.

Hele 80 gjester hadde paret invitert til vielsen.

View this post on Instagram

Newlywed👰🏼

A post shared by Katrine Kvalsund (@katrine_thisispr) on

- Jeg har vært sammen med Katrine i ti år, og vi har to nydelig barn sammen, så vi har jo valgt hverandre for lenge siden, forteller Nilsen til TV 2.

Nilsen har foreløpig ikke besvart Se og Hørs henvendelser tirsdag ettermiddag.

- Kvinnen i mitt liv

I forbindelse med innspillingen av TV-serien «Gøy på landet» i 2012 la ikke Nilsen skjul på hvor mye Kvalsund betyr for ham.

- Jeg er jo egentlig inhabil, siden jeg er kjæresten hennes. Men hun har veldig, veldig mange positive egenskaper. Hun er kvinnen i mitt liv, sa han til Se og Hør.

Sammen har de sønnen Jonathan, mens Knalsund har dattera Thea fra et tidligere forhold.

I 2017 uttalte Nilsen til Dagbladet at det å bli pappa har gjort at han ikke lenger tenker på å være kul eller hva andre synes:

- Når du står oppe på Sognsvann, toåringen har bæsja i buksa, og du prøver å vaske trusa i en bekk mens folk går på tur. Da er ikke ønsket om å være kul i høysetet lenger - da er det bare å få ting gjort. Du dropper litt av staffasjen når du blir pappa, sa han, og fortsatte:

- Det var alltid mange andre som var veldig mye kulere enn meg. Jeg har aldri brukt heroin eller banka noen. Jeg liker å leke og le, og synes folk er hyggelige. Men det er ikke helt kred i rockebransjen.

LES OGSÅ: - Jeg har bare prøvd å overleve

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer