GLEMSOM: Linn Skåber forteller at hun i perioder er så vimsete og glemsom at hun lurte på om hun hadde alzheimer.  Foto: SCANPIX
GLEMSOM: Linn Skåber forteller at hun i perioder er så vimsete og glemsom at hun lurte på om hun hadde alzheimer. Foto: SCANPIXVis mer

- Så ille at jeg ikke klarte å le av det en gang

Linn Skåber var så vimsete at hun fryktet alzheimer.

SEOGHØR.NO: Linn Skåber (43) har orden på TV-karrieren og gjør stadig suksess på skjermen, men privat går ikke alltid livet på skinner. Til tidsskriftet Natt&Dag sier skuespilleren at hun fryktet alzheimer. 

- Jeg har faktisk vært innom det selv. Tror det er arvelig. Jeg satt i foreldresamtale med sønnen min hvor jeg fikk høre at han er rotete, mister ting og sånn. Så jeg kjefter på ham. «Nå må du skjerpe deg, Nils!» og sier takk til læreren. Og så, halvveis ute i skolegården, kommer læreren løpende etter meg med veska og jakka mi. Det var så ille at jeg ikke klarte å le av det en gang, sier Skåber til Natt&Dag. 


I mai sluttet hun i «Nytt på Nytt», og snart skal hun lede Komiprisen. Selv har hun en helt spesiell rekord på prisutdelingen.

- Jeg er veldig vant til å ikke vinne priser, da. Jeg tror jeg har rekord på Komiprisen - mest nominert gjennom tidene. Og jeg har vunnet én pris. Jeg satt i salen en gang da jeg var nominert til seks priser for «Hjerte til hjerte», og så alle prisene gå. Da fikk jeg sånn trøstegreie for beste nyskapning på slutten.
 
LES OGSÅ: Forelsket seg i motspillere