- Så ikke alt blodet gjennom klærne

TV-kjendisen skadet seg alvorlig under Birken.

GIKK I BAKKEN: Dag Erik Pedersen slo seg skikkelig i årets utgave av Birken. Foto: Hege Bakken Riise/NRK
GIKK I BAKKEN: Dag Erik Pedersen slo seg skikkelig i årets utgave av Birken. Foto: Hege Bakken Riise/NRK Vis mer
SEHER.NO: NRK-programleder og tidligere sykkelproff, Dag Erik Pedersen (51), måtte sy etter en dramatisk velt under Birken lørdag. Det førte også til at han måtte avlyse jobben som konferansier.

- Jeg kom inn i den siste svingen, og da vrei hjulet seg rundt. Det neste som skjer er at jeg stuper inn i publikumssperringen. Jeg følte meg fin lenge, men så ble jeg veldig svimmel, sier Pedersen til VG.

Men programlederen var en hardhaus, og fullførte NRK-jobbingen rett etter løpet. Det var først litt senere han fant ut hvor alvorlig skaden faktisk var.

- Jeg følte meg skikkelig svimmel, men det var da jeg tok av meg klærne at jeg så hvor ille jeg faktisk hadde slått meg. Jeg hadde jo ikke sett alt blodet gjennom de gjørmete klærne.

Pedersen hadde flere sår på beina, et blåmerke i ansiktet og et skikkelig kutt i lysken, skriver avisen. Dermed måtte han sy hos legevakten.

Etter planen skulle Pedersen ha vært med på premieutdelingen for eliteklassen etter løpet, men det fikk han ikke vært med på.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Kjæresten flyttet ut etter 20 år