- Så, hvordan er sex etter at man er blitt 50?

Snakker ut om en av sine villeste flauser.

TABBE: George W. Bush sluttet med alkohol som 40-åring. Men før den tid begikk han noen flauser i fylla. Foto: All Over Press
TABBE: George W. Bush sluttet med alkohol som 40-åring. Men før den tid begikk han noen flauser i fylla. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: USAs tidligere president, George W. Bush, sluttet tvert med alkohol dagen etter at han ble 40 år gammel.

Før den tid gjorde han noen tabber i påvirket tilstand, og i hans nye bok «Decision Points», snakker han ut om noe av det som skjedde.

I bokens anledning ga ekspresidenten et intervju med Matt Lauer. Der forteller han om en av hans verste flauser noensinne.

- Jeg er full ved middagsbordet hos moren og faren min i Maine. Og brødrene og søstrene mine er tilstede. Laura er der. Og jeg sitter ved siden av denne nydelige kvinnen, en venn av mamma og pappa. Og jeg sier til henne: «Så, hvordan er sex etter at man er blitt 50?».

Spørsmålet ble fulgt av total stillhet. Bush forklarer at man kunne høre en nål treffe bakken. Og det var mord i blikket fra hans mor og hans kone. Men etter en unnskyldning og noen år, var det kvinnen som fikk det siste stikket.

I anledning Georges 50. bursdag fikk han nemlig et brev fra kvinnen. Det sto det: «Vel, Guvernør. Hva er svaret?».

Tross flere flauser insisterer Bush på at drikkingen ikke gikk over stokk og stein.

- Jeg var ikke en fyllik. Men jeg kunne lett ta meg en øl eller to, en martini før middag, bourbons og så videre. Jeg drakk jo litt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Disse ble drept av media