Jeremy Renner og Sonni Pacheco:

- Sa han skulle drepe oss begge

Ekskona med svært grove påstander mot «Avengers»-stjernen i skilsmissestriden.

SKITTEN SKILSMISSE: Skilsmissen mellom skuespiller Jeremy Renner og ekskona Sonni Pacheco har pågått siden 2015. Når de nå kjemper om omsorgsretten for deres seks år gamle datter, har konflikten nådd nye høyder. Her er de to avbildet kort tid før de giftet seg i hemmelighet i 2014. Foto: NTB Scanpix
SKITTEN SKILSMISSE: Skilsmissen mellom skuespiller Jeremy Renner og ekskona Sonni Pacheco har pågått siden 2015. Når de nå kjemper om omsorgsretten for deres seks år gamle datter, har konflikten nådd nye høyder. Her er de to avbildet kort tid før de giftet seg i hemmelighet i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2014 giftet skuespiller Jeremy Renner (48) seg i all hemmelighet med den 20 år yngre kanadiske skuespilleren og modellen Sonni Pacheco (28), som han tidligere samme år hadde fått datteren Ava Berlin Renner (6) sammen med.

Men lykken skulle bli kortvarig. Etter bare ti måneder tok ekteparet ut separasjon, og ifølge TMZ oppga Pacheco «uforenelige forskjeller» som årsaken til bruddet.

Siden 2015 har paret vært involvert i en bitter skilsmisse, og nå kan se ut til at vondt har blitt til verre.

I ferske rettsdokumenter omkring den kommende rettssaken om omsorgsretten for datteren, kommer det, ifølge TMZ, frem at 28-åringen har gått ut med alvorlige anklager mot eksmannen.

- Flere overgrep mot datteren

Renner har gjort suksess med roller i filmer som «The Bourne Legacy» og «Mission: Impossible – Ghost Protocol». I tillegg har han gjort suksess som superhelten Hawkeye i «The Avengers»-filmene.

De siste årene er det likevel skilsmissen som har skapt vel så mange overskrifter som hans skuespillerprestasjoner.

Rettsdokumenter TMZ har fått tilgang til, viser at det nå har toppet seg - når foreldrene altså kjemper om omsorgsretten for sin seks år gamle datter.

Blant det Pacheco beskylder eksmannen for, er seksuelle og fysiske overgrep mot datteren og drapstanker mot henne selv.

Ifølge nettstedet hevder hun at «Avengers»-stjernen, som nylig er blitt koblet til Lady Gaga (33), har en historie med rusmisbruk, og i tillegg har misbrukt henne verbalt og emosjonelt. Hun hevder også at Renner ofte har vært påvirket mens han har hatt datteren hos seg, og at han i ett tilfelle etterlot kokain på badet som datteren kunne nå.

Ifølge TMZ hevder hun videre at barnepiken skal ha overhørt ham si at han skulle drepe henne, for så å drepe seg selv, ettersom det var bedre for datteren «ikke å ha noen foreldre, enn kun å være etterlatt med moren». Dette mens han var påvirket av både alkohol og narkotika.

Vis mer

Hun hevder også at Renner i november 2018 hadde snakket om at han ønsket å ta livet av henne mens han var ute på en klubb, og at han på nok et annet tidspunkt skal ha puttet et våpen i munnen og truet med å ta sitt eget liv i ruset tilstand.

Hevder han er uskyldig

Renner hevder han er uskyldig i anklagene mot ham, og at ekskona lyver for å presse ham for penger. For å bevise sin uskyld, skal han ha sagt ja til å la seg teste tilfeldig for rus og alkohol i tre måneder, og påstår at disse testene har vært negative.

Men konflikten stopper ikke der. Han påstår på sin side at det er Pacheco selv som har problemer med både rus og sin mentale helse, og at hun har planlagt påstandene mot ham opp mot hans filmpremierer - bare for å skade ryktet hans mest mulig.

AVENGERS: Her er Jeremy Renner avbildet sammen med sine kollegaer fra «Avengers»-filmene i Hollywood i april. Fra venstre: Marvel Studio-president Kevin Feige før skuspillerne Chris Hemsworth, Chris Evans, Robert Downey jr., Scarlett Johansson, Jeremy Renner og Mark Ruffalo. Foto: NTB Scanpix
AVENGERS: Her er Jeremy Renner avbildet sammen med sine kollegaer fra «Avengers»-filmene i Hollywood i april. Fra venstre: Marvel Studio-president Kevin Feige før skuspillerne Chris Hemsworth, Chris Evans, Robert Downey jr., Scarlett Johansson, Jeremy Renner og Mark Ruffalo. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han hevder også at ekskona gjentatte ganger skrøt av å ha fått kloa i en «Avenger» og at hun skal ha spøkt til vennene sine om å introdusere dem for Renners skuespillerkollegaer fra filmene, slik at de også kan få seg en «Avenger».

En representant for skuespilleren sier følgende til TMZ om de siste påstandene mot ham:

- Datterens ve og vel er har alltid vært, og kommer til å fortsette, å være Jeremys primære fokus. Dette er det opp til retten å avgjøre. Det er viktig å notere seg at dramatikken i Sonnis påstander er ensidige påstander som er gitt med et spesifikt mål for øye.

LES OGSÅ: Forsvarer den svindyre skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer