Så gigant-penis fra månen

Et 12 meter langt kjønnsorgan har dukket opp i England.

PLEN: Klarer du å se penisen på plenen? Det klarte sjokkerte Tom Bucknell da han var på jakt etter kameratens hus på nett-kartet ... Foto: Skjermdumpm, MSN Maps
PLEN: Klarer du å se penisen på plenen? Det klarte sjokkerte Tom Bucknell da han var på jakt etter kameratens hus på nett-kartet ... Foto: Skjermdumpm, MSN Maps Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det begynner å bli mye rart man kan se fra verdensrommet.

Man kan se hvordan superstjernene bor, man kan se nakne damer som soler seg - og man kan se gigantiske peniser laget av skolegutter.

I Southampton er det en gjeng unge karer som har laget et 12 meter langt kjønnsorgan på skoleplenen ved hjelp av ugressfjerner, skriver Southern Daily Echo.

LES OGSÅ: - Penis blir enorm innen år 3000

Det var Tom Bucknell som oppdaget det hele da han klikket seg inn på et nettkart tatt med satellitt for å finne et hus kameraten eier.

- Jeg oppdaget noe som så rart ut. Da jeg zoomet inn, ble det klart som dagen, fortellerhan lettere sjokkert til avisa.

Til tross for at lærerne ved skolen desperat har forsøkt å så nytt gress på plenen, er beviset fremdeles godt synlig for både skarpøyde marsboere og mannen i gata.

En penis kan være både til glede og besvær.

Her kan du se hvem som fant homolykken på penis-show.

... Og her kan du lese om en superstjerne som er virkelig flau over manndommen sin.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer