DROPPET BURSDAG: Tross ønskene om forsoning, droppet Candy Spelling barnebarnets ettårsdag lørdag.  Foto: All Over Press
DROPPET BURSDAG: Tross ønskene om forsoning, droppet Candy Spelling barnebarnets ettårsdag lørdag. Foto: All Over PressVis mer

Sa fra én time før festen

Candy Spelling droppet barnebarnets ett-årsdag....

SEHER.NO: At forholdet mellom tidligere "Beverly Hills 90210"-stjernen Tori Spelling (35) og moren Candy Spelling (65) har vært anstrengt de siste årene, er en underdrivelse.

Skuespillerinnen og moren har nesten ikke snakket med hverandre siden faren, tv-mogul Aaron Spelling, døde i 2006. Og det har nok ikke hjulpet at Candy har langet ut mot datteren i mediene hver gang hun får sjansen.

Nylig uttalte hun blant annet at hun mente datteren hadde sviktet faren ved å ikke snakke med ham før han døde, og at Tori dermed hadde bidratt til hans død.

Tori på sin side har aldri avslørt hvorfor hun ikke snakker med moren, men har kun sagt at de to ikke kommer så godt overens.

Tross kranglene hadde imidlertid tv-stjernen invitert moren til datteren Stellas ettårsdag denne helgen.

Candy skal ha svart ja på invitasjonen og ringte Tori på forhånd for å sørge for at det ikke ville bli noe filming av de to i forbindelse med Toris tv-show.

Likevel skal moren ha ombestemt seg i siste sekund, skriver Us Magazine.

- Candy sa ja til invitasjonen, men valgte å ikke komme da hun hørte at det ville være kameraer der. Hun ventet til én time før festen før hun fortalte Tori, via epost, at hun ikke kom. Tori var opptatt med planleggingen og fikk ikke eposten før etter festen. Hun ventet på moren hele tiden, forteller en kilde.

Dermed ser det ikke ut til at det blir noen forsoning mellom mor og datter med det første...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hun spiser kun barnemat-rester!