Kendall Jenner:

- Så forferdelig pinlig

Supermodellen røper en noe uheldig hendelse.

MÅTTE TISSE: Kendall Jenner holdt på å tisse på seg - da måtte hun være kreativ. Foto: Doug Peters / Pa Photos / NTB
MÅTTE TISSE: Kendall Jenner holdt på å tisse på seg - da måtte hun være kreativ. Foto: Doug Peters / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kendall Jenner (27) er en del av den store Kardashian-familien, og er med det en av verdens største kjendiser. Hun har gjort det stort som modell og har gått på catwalken for eksklusive merker som Givenchy, Chanel og Fendi.

Som en av de mest suksessfulle modellene for tiden er Jenner en selvskreven gjest på de store kjendistilstelningene i USA. En av de gjeveste begivenhetene er Met-gallaen i New York.

Hvert år håndplukker Vouges sjefredaktør, Anna Wintour (73), hvem som får komme på eventet. Kendall Jenner har vært fast inventar de siste årene.

Tisset i en bøtte

Før årets Met-galla befant imidlertid Jenner seg i en noe kinkig situasjon, det skriver Indy 100. Kjendisene er ventet å komme antrukket i de flotteste kjoler, og Jenner hadde selvfølgelig innfridd.

I en enorm kjole fra Prada troppet supermodellen opp på rød løper, men ifølge henne selv var bilturen dit uheldig. Jenner innså at hun måtte tisse - men med en kjole som veide flere kilo, og uten umiddelbar tilgang på et toalett ble det vanskelig.

En av de som satt i bilen med henne foreslo at hun kunne tisse i en tom isbøtte. Først lo Jenner av forslaget, før hun skjønte at hun ikke hadde noe valg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer