Kendall Jenner:

- Så forferdelig pinlig

Supermodellen røper en noe uheldig hendelse.

MÅTTE TISSE: Kendall Jenner holdt på å tisse på seg - da måtte hun være kreativ. Foto: Doug Peters / Pa Photos / NTB
MÅTTE TISSE: Kendall Jenner holdt på å tisse på seg - da måtte hun være kreativ. Foto: Doug Peters / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kendall Jenner (27) er en del av den store Kardashian-familien, og er med det en av verdens største kjendiser. Hun har gjort det stort som modell og har gått på catwalken for eksklusive merker som Givenchy, Chanel og Fendi.

Som en av de mest suksessfulle modellene for tiden er Jenner en selvskreven gjest på de store kjendistilstelningene i USA. En av de gjeveste begivenhetene er Met-gallaen i New York.

Hvert år håndplukker Vouges sjefredaktør, Anna Wintour (73), hvem som får komme på eventet. Kendall Jenner har vært fast inventar de siste årene.

«THE KARDASHIANS»: Kardashian-familien fikk mye kritikk etter premieren på deres nye serie, og det var spesielt én detalj som skapte reaksjoner. Video: Disney+ / Youtube. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Tisset i en bøtte

Før årets Met-galla befant imidlertid Jenner seg i en noe kinkig situasjon, det skriver Indy 100. Kjendisene er ventet å komme antrukket i de flotteste kjoler, og Jenner hadde selvfølgelig innfridd.

I en enorm kjole fra Prada troppet supermodellen opp på rød løper, men ifølge henne selv var bilturen dit uheldig. Jenner innså at hun måtte tisse - men med en kjole som veide flere kilo, og uten umiddelbar tilgang på et toalett ble det vanskelig.

PRADA: Dette er kjolen Kendall Jenner hadde på seg under hendelsen. Foto: David Fisher/Shutterstock/NTB
PRADA: Dette er kjolen Kendall Jenner hadde på seg under hendelsen. Foto: David Fisher/Shutterstock/NTB Vis mer

En av de som satt i bilen med henne foreslo at hun kunne tisse i en tom isbøtte. Først lo Jenner av forslaget, før hun skjønte at hun ikke hadde noe valg.

- Jeg må ta en slurk vann og jeg må tisse. Ikke døm meg, sa hun.

«THE KARDASHIANS»: Da Kendall Jenner skulle lage mat, gjorde hun noe som fikk seerne til å reagere. Video: Disney+ / Rød Løper. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Sølte på føttene

27-åringen bestemte seg med andre ord for å tisse i isbøtten, noe som skal ha vært litt vanskelig. Med den tunge kjolen, i en bil som var i bevegelse, endte hun nemlig opp med å få litt tiss på føttene sine.

- Prada, jeg er så lei meg! utbrøt Jenner da hun innså hva som hadde skjedd.

Supermodellen var imidlertid klar på at det var det beste valget hun kunne tatt - til tross for at noen ville bli ansvarlig for å «kvitte seg» med urinen hennes.

- Så forferdelig pinlig at noen må håndtere tisset mitt senere. Unnskyld, sa hun.

LES OGSÅ: - Jeg er så lei meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer