- Så flott statsminister!

Erna Solberg får moteskryt på Idrettsgallaen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det var idrettsstjernene som lørdag kveld ble hyllet på Idrettsgallaen. Fotballspillere, håndballstjerner og golfess var alle pyntet til den store gullmedaljen, men den som fikk mest skryt for antrekket var ikke en av de nominerte.

Statsminister Erna Solberg delte ut pris til årets ildsjel og fikk massiv ros for kjolevalget. Sammen med sin mann Sindre Finnes ankom Erna gallaen i en fotsid blå-lilla kjole med kløft og et silkebelte som understreket midjen. Rundt halsen hadde politikeren et statementsmykke i glass.

PENT PYNTET: Erna Solberg strålte i en blå-lilla kjole da hun ankom Idrettsgallaen sammen med ektemannen Sindre Finnes.  Foto: FameFlynet Norway
PENT PYNTET: Erna Solberg strålte i en blå-lilla kjole da hun ankom Idrettsgallaen sammen med ektemannen Sindre Finnes. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Solberg har fortalt at hun den siste tiden har fått mer profesjonell hjelp, men kveldens kjole hadde hun selv plukket ut for flere år siden.

Twitter-skryt

Flere moteinteresserte nordmenn hyller Ernas kjolevalg på Twitter.

- I kveld var du fin, Erna!, skriver en bruker.

- Så flott statsminister! Erna Solberg stråler i nydelig blå kjole!!

- Erna Solberg du er så flink. Og flott i blålilla

- Jeg får mer og mer respekt for vår flotte statsminister Erna Solberg. Du gjør meg stolt av å være kvinne og norsk!

Dette er bare noe av all rosen som dukket opp på Twitter.

Stylist og motepoliti Jan Thomas Mørch Husby har ennå ikke vurdert Ernas klesvalg under Idrettsgallaen, men har tidligere berømmet politikeren for hennes tydelige stil.

– Erna har virkelig begynt å forstå dette med stil. Her er det et stort fokus på kvalitet og snitt. Hun har forstått hva det vil si å kle seg etter kroppen sin og hvordan man igjennom klærne kan forsterke et budskap, har Jan Thomas tidligere sagt om Solberg.

SKRYT: Jan Thomas har tidligere skrytt av Ernas nye stil. Han lot seg blant annet begeistre av antrekket hun bar etter innsettelsen på slottet.  Foto: Se og Hør
SKRYT: Jan Thomas har tidligere skrytt av Ernas nye stil. Han lot seg blant annet begeistre av antrekket hun bar etter innsettelsen på slottet. Foto: Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Skjulte skade under fotsid kjole

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer