Olivia Jade Giannulli:

- Så flau at hun ikke tør å forlate huset

Universitetsskandalen har gått hardt inn på stjernens datter.

FORBANNA: Olivia Jade raser mot foreldrene etter universitetskandalen, og mener de har ødelagt alt for henne. Foto: NTB scanpix
FORBANNA: Olivia Jade raser mot foreldrene etter universitetskandalen, og mener de har ødelagt alt for henne. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Forrige uke ble det kjent at totalt 50 personer var siktet for svindel og bedrageri, etter at FBI avdekket en massiv universitetsskandale i USA - deriblant skuespillerne Felicity Huffman (56) og Lori Loughlin (54).

Sistnevnte, blant annet kjent fra tv-serien «Full House», skal angivelig ha betalt flere millioner kroner for å sikre sine to barn skoleplasser på The University of Southern California (USC). Barna skal i bytte mot betaling ha blitt rekruttert til rolaget, og på den måten fått garantert opptak til universitetet.

I de fleste tilfellene skal studentene ha vært uvitende til foreldrenes påståtte bestikkelser, ifølge ABC News.

Store konsekvenser

Den omfattende saken har allerede fått store økonomiske konsekvenser for de involverte, og Loughlin skal ha måttet punge ut åtte millioner norske kroner etter sin arrestasjon.

Skandalen har, foruten et åpenbart omdømmetap, resultert i at «Full House»-stjernen og datteren Olivia Jade Giannulli (19) har mistet jobb, sponsorer og samarbeidspartnere.

Vil ikke gå ut døren

Om Olivia Jade og søsteren Isabella Rose (20) visste om foreldrenes bestikkelser for å få dem inn på skolen, er ikke kjent. Men det er tydelig at den rystende avsløringen går hardt inn de to jentene, som begge er studenter ved USC. Ifølge ET Online går døtrene nå gjennom en svært vanskelig periode.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer