Øyunn Krogh og Frida Hollund:

- Så feil kan man ta

Svarer på kritikken.

UTKLEDD: Øyunn Krogh og Frida Hollund gjenskaper skandalebildet under Lykos Halloweenfest. Reporter: Thea Hope. Video: Nora Gulbrandsen Skavhaug. Vis mer
Publisert

Torsdag fikk influenserduoen Øyunn Krogh (28) og Frida Hollund (28) massiv oppmerksomhet etter å ha deltatt på halloweenfesten til Lyko. Duoen dukket opp utkledd som Sophie Elise (28) og Nora Haukland (26), og gjenskapte førstnevntes bilde som satte fyr på nettet tidligere i år.

På det originale bildet poserte venninnene sammen, mens Haukland i den ene hånda holdt en gjennomsiktig pose med et hvitt pulverinnhold. Under innlegget skrev Isachsen: «Livet blir ca. en milliard ganger bedre hvis du bare gir litt faen». Innlegget ble slettet etter kort tid.

Krogh og Hollund gjenskapte dette i forbindelse med halloweenfesten, noe som har resultert i reaksjoner.

Mens enkelte syntes kostymet var hysterisk, viste blant andre Marius Borg Høiby (26), som har vært kjæreste med Haukland, sin misnøye over stuntet. Det gjorde også Caroline Nitter (25).

Søndag morgen kommenterer Krogh og Hollund oppstyret i podkasten sin «Kaffeskål», og forteller blant annet at de hadde en hektisk oppladning til halloweenfesten, og at de tenkte på andre løsninger før de gikk for å være Sophie Elise og Haukland.

- Det å finne et ikonisk bilde vi kunne gjenskape var jo fordi jeg kom på at jeg hadde sett Emil Gukild og Linnéa Myhre en gang gjenskape et bilde fra rød løper som jeg syntes var hysterisk, sier Krogh, og legger til at duoen forsøkte å komme på hva som var det mest ikoniske kjendisbildet fra i år.

Hollund trodde i tillegg at mange ville kle seg ut som det samme, og at det ville bli årets kostyme.

- Så feil kan man ta, sier hun.

Øyunn Krogh overrasket salen under Reality Awards 2023. Video: Reality Awards. Vis mer

Duoen kledde seg ut som «en influensers verste mareritt», men tar selvkritikk på at de ikke ringte Sophie Elise og Haukland og tok dem med på spøken.

Samtidig legger de til at intensjonen aldri var å henge dem ut.

- Det var et ordentlig uskyldig kostyme, som skulle gjenskape et ikonisk bilde. Det er det vi kan si om den situasjonen. Den situasjonen legger vi bak oss nå og går videre, sier de i podkasten.

Verken Isachsen eller Haukland har ytret seg om stuntet.

LES OGSÅ: Ble mor som 14-åring: - Nesten for dumt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer