Så desperat at hun betaler paparazziene selv

Tori Spelling hyrer selv inn sin egen fotograf for å ta paparazzi-bilder.

FULGTE FOTOGRAFENS ORDRE: En skulle kanskje tro at familien ikke ante noenting om at dette bildet ble tatt, men det hele er oppstilt. Foto: REX/KM Press Group/All Over Press
FULGTE FOTOGRAFENS ORDRE: En skulle kanskje tro at familien ikke ante noenting om at dette bildet ble tatt, men det hele er oppstilt. Foto: REX/KM Press Group/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Beverly Hills 90210»-skuespilleren Tori Spelling tok med seg hele familien for en dag på gresskaråkeren utenfor Los Angeles på søndag.

Bilder fra den glade familiedagen kom senere ut på nettet, men nå viser det seg at paparazzi-bildene ikke er som de ser ut.

Ifølge nettstedet RadarOnline.com hadde Spelling og familien hyret inn sin egen fotograf, som tok bilder av dem. Det hele skal ha vært et stunt for at Tori skulle skaffe seg noen lett-tjente penger.

«Istedenfor å nyte en bekymringsløs dag sammen, startet familien jobbingen raskt, og gjorde som fotografen ba dem om», skriver nettstedet.

Saken fortsetter under bildet...Tori og ektemannen, Dean McDermott, hadde med seg barna Liam (6), Stella (5), Hattie (2), Finn (1), og Deans sønn Jack (15) fra hans tidligere ekteskap.

- Tori og Dean poserte på gresskaråkeren, på en karusell, på høyballer, og hvor som helst fotografen sa de skulle gjøre det, sier en kilde til RadarOnline.

Spelling skal kun ha hatt økonomiske motiver med det hele.

- Det er velkjent i bransjen at Tori iscenesetter bilder for å tjene litt ekstra, i og med at hun får en del av fortjenesten, sier kilden.