- Så dårlig at du må kjøle smerten med is

Er dette årets største filmflopp? Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den skandaleombruste Hollywood-stjernen Lindsay Lohan har de siste årene vært mer kjent for sitt ville partyliv, fyllekjøringer og fengselsopphold enn for sine bedrifter på filmlerretet.

Derfor håpet både hun og hennes fans at hun skulle få sitt store comeback med rollen som den avdøde divaen Elizabeth Taylor i den nye TV-filmen «Liz & Dick», som har amerikansk premiere søndag.


Nå heller imidlertid et samlet kritiker-korps kaldt vann i blodet på Lohan.

Unison slakt
Anmelderne har nærmest stått i kø for å slakte filmen, etter å ha sett en forhåndsvisning.

- Den er så dårlig at du må kjøle smerten med is. Det gjør nemlig vondt når du vrir ansiktet i to timer, skriver San Francisco Chronicle under tittelen «How Lohan can you go?».

Anmelderen mener også at Lindsay ikke ser ut som Taylor, men «en 14 år gammel gutt i drag».

Los Angeles Times sier Lohan og hennes motspiller Grant Bowler ikke er i nærheten av å ha den samme personlige kjemien som Elizabeth Taylor hadde med sin største kjærlighet Richard Burton.

- De har like mye seksuell kjemi som frosken Kermit og miss Piggy, men ingenting av ømheten de to hadde for hverandre, skriver avisen.

- Dårlig manus
Lindsay er imidlertid ikke den eneste som blir slaktet. Også manusforfatterne får gjennomgå.

- Ingen kan gjøre det bra med denne dialogen. Men da filmmakerene valgte Lohan til hovedrollen, viste de at de var mer interessert i publisitet enn kvalitet, skriver nettstedet The Wrap.

Men det er ikke bare mediene som ser ut til å ha gjort det til en sport å hate Lindsays nye film.

Stadig flere restauranter og puber over hele USA har nå satt storskjermer for såkalte «se og le»-fester under filmens TV-premiere søndag.

En av dem er ifølge nettsiden Radaronline komikeren Kathy Griffin.

N'Sync-stjernen Lance Bass og Glee-stjernen Chris Golfer er blant kjendisene som er invitert til festen, ifølge nettsiden.

Lindsay Lohan har foreløpig ikke kommentert kritikerslakten.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ber Jennifer kutte kontakten med Brad

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer