Så barnebarnet bli påkjørt

- Det er det verste jeg har vært med på i hele mitt liv, sier Rune Rudberg.

HØY FART: Rudskogen i Østfold er en av landets mest populære motorbaner. Her er et bilde fra gatebiltreffene som hvert år trekker store folkemasser til stedet. Foto: SCANPIX
HØY FART: Rudskogen i Østfold er en av landets mest populære motorbaner. Her er et bilde fra gatebiltreffene som hvert år trekker store folkemasser til stedet. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Det ble svært dramatisk for Rune Rudberg (49) og hans familie da alt gikk galt under årets siste runde i NM i Shortcar på Rudskogen.

Lørdag 14. august jobbet Rudberg innbitt i depotet på Rudskogen for å kjargjøre sin bil før NM-runden.

Tilstede var også hans datter Lene (28) og hennes sønn Storm Michael (3), skriver Se og Hør Weekend, som i fredagens utgave viser de dramatiske bildene etter ulykken.

En av sjåførene hadde dårlig tid for å rekke tidskvalifiseringen, og gasset litt på gjennom depotet. Men rundt hjørnet kom lille Storm løpende ut i veien, og ble påkjørt. Etter krasjet lå gutten på bakken i en blodpøl.

- Jeg trodde han var i ferd med å dø. Gutten hadde kramper og så tomt bakover. Det er desidert det verste jeg har vært med på i hele mitt liv, sier Rudberg til bladet.

På sykehuset slo de fast at 3-åringen hadde fått kraniebrudd og indre blødninger i hodet. Høyre legg- og lårbein var brukket, og i tillegg hadde Storm to bekkenbrudd.

Familien priser seg nå lykkelig over gladmeldingen om at Storm kommer fra ulykken uten varige skader.

- Det er et under at han kommer fra det uten varige skader, sier bestefar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ:
Rune Rudberg konkurs - igjen