Khloé Kardashian:

Rystes av sjokkrykter om utroskap

Tristan Thompson avbildet med ukjent brunette.

SJOKKRYKTER: Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson, er i hardt vær etter påstander om utroskap. Foto: NTB Scanpix

SJOKKRYKTER: Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson, er i hardt vær etter påstander om utroskap. Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Påstander om at basketballspiller Tristan Thompson (27) skal ha vært utro mot sin høygravide kjæreste, realityprofil Khloé Kardashian (33), har spredt som seg ild i tørt gress det siste døgnet.

Det var den britiske tabloidavisa Daily Mail som først publiserte et Snapchat-klipp av Thompson fra et utested i New York, angivelig fra forrige helg, der han er i svært hyggelig selskap med en ukjent brunette.

Flere medier, deriblant People, får bekreftet av kilder at mannen i videoklippet faktisk er Tristan Thompson.

Skal ha kysset

I opptaket som er gjort på utestedet, der Thompson skal ha vært til stede med en gruppe venner, lener den mystiske brunetten seg inntil den velomtalte 27-åringen, før de - under hettegensere - deler det som kan likne på et kyss.

Det er for øvrig grunn til å tro at vedkommende som eier videoklippet er av norsk eller dansk opprinnelse, med tekstlinjer som «Halla Tristan» og «Når Tristan Thompson er på cløben».

ER HAN I TRØBBEL?: Tristan Thompson avbildet i New York mandag formiddag. Han var i millionbyen for å spille en basketkamp. Foto: NTB Scanpix
ER HAN I TRØBBEL?: Tristan Thompson avbildet i New York mandag formiddag. Han var i millionbyen for å spille en basketkamp. Foto: NTB Scanpix Vis mer

TMZ har også lagt ved et annet videoklipp fra samme kveld, der Thompson er på vei inn til et hotell med nok en ukjent kvinne. Nettstedet antar at det er snakk om samme kvinne som i ovennevnte klipp, og skriver:

HØYGRAVID: Det angivelige utroskapet blir ikke mindre pikant med tanke på at Khloé Kardahians fødsel er like rundt hjørnet. Her fra Tokyo forrige måned. Foto: NTB Scanpix
HØYGRAVID: Det angivelige utroskapet blir ikke mindre pikant med tanke på at Khloé Kardahians fødsel er like rundt hjørnet. Her fra Tokyo forrige måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kvinnen forlot omsider hotellet med en overnattingsbag fra Louis Voitton, og alt tyder på at hun har vært der en stund.

- Trist

Den kvinnelige kilden som Daily Mail har snakket med, vedkommende som filmet Thompson på utestedet, forteller til nettstedet at 27-åringen holdt den ukjente brunetten i hånda.

- Det hang sammen hele kvelden, og flørtet åpenbart. Jeg digger Kardashian-familien og synes dette er utrolig trist. Jeg trodde faktisk han var en bra fyr, sier kilden.

Samtidig som de ferske klippene av Thompson setter internett på hodet, har det også dukket opp en overvåkningsvideo fra oktober i fjor, der basketballspilleren kysser to ukjente kvinner på et utested.

I lys av utroskapsspekulasjonene som herjer verdensveven har Khloé Kardashians mor, Kris Jenner, nå samlet familien i Los Angeles, ifølge Entertainment Tonight.

- Mamma Kris skal ha samlet hele familien og sørget for at at alle stille opp for Khloé. Alle er opptatt av henne nå. Søstrene hennes støtter henne og hele familien slår ring rundt henne, sier en kilde til nettstedet.

Khloé Kardashian, som ventes å føde når som helst, har så langt ikke kommentert saken.

- Respektløs

Ifølge Hollywood Life skal storesøster Kim Kardashian (37) være rasende.

- Hun kan ikke fatte og begripe at Tristan er så respektløs. Dette er det verst tenkelige tidspunktet å såre Khloé på, og Kim gjør sitt ytterste for å sørge for at søsteren beholder roen foran den nært forestående fødselsen, forteller en kilde til nettstedet.

Også Tristan Thompsons ekskjæreste, Jordan Craig, har kastet seg inn i ryktestormen. På Instagram har Craig delt et innlegg der hun blant annet skriver følgende:

«Hvis du respekterer deg selv og andre, ville du aldri ha forårsaket andres ulykke. Ønsker fred og fordragelighet for alle».

Saken fortsetter under Jordan Craigs Instagram-bilde:

Ironisk nok skal Thompson, uten at noen av partene har bekreftet det, ha innledet et forhold med Khloé Kardashian mens Craig var gravid med parets felles barn.

Av alle mennesker har også Kanye Wests ekskjæreste, Amber Rose (34), tatt til Instagram for å si sitt om saken, angivelig med sympati til Khloé:

«Jeg vet vi har hatt våre uoverensstemmelser i fortiden, men nå er hjertet mitt knust, vennen. Ingen fortjener å oppleve denne smerten. Jeg ber for deg og babyen din», skriver hun.

Delte nytt bilde

Nyheten om at Khloé har født sitt første barn kan altså komme når som helst, og realitystjernen har selv avslørt at termin er like rundt hjørnet.

På grunn av et opphold fra sosiale medier trodde riktignok flere at «Keeping up with the Kardashians»-profilen allerede hadde blitt mamma. Mandag avkreftet derimot Khloé ryktene selv ved å legge ut et bilde på sin Instagram-profil.

Saken fortsetter under.

We are ready whenever you are little mama 🦋

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

- Vi er klare når du er det, lille mamma, skriver hun under et bilde av seg selv, mens hun kysser kjæresten.

Nå er altså sistnevnte i hardt vær.

Det er ikke første gang Khloé Kardashian skaper overskrifter om kjærester og utroskap. Også realityprofilens eksmann, Lamar Odom, ble anklaget for liknende forhold - før han senere innrømmet å ha hatt flere sidesprang.

LES OGSÅ: Får hard kritikk etter babyshower-festen

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer