SPILTE INN SEXVIDEO: Den avdøde programlederen Johnny Carson spilte inn en sexvideo med kona som nå selges til høystbydende.  Foto: Stella Pictures
SPILTE INN SEXVIDEO: Den avdøde programlederen Johnny Carson spilte inn en sexvideo med kona som nå selges til høystbydende. Foto: Stella PicturesVis mer

Rystes av sex-skandale etter sin død

Johnny Carsons skjulte hemmelighet har nå blitt lagt ut for salg.

SEOGHØR.NO: Den berømte TV-stjernen Johnny Carsons ettermæle rystes av en sex-skandale.

Mannen som ledet «The Tonight Show» i tretti år og blir regnet som en amerikanske TV-legende, spilte inn en sexvideo på 1970-tallet som nå er til salgs, skriver nettsiden TMZ.

Carson skal, ifølge kilder som har sett filmen, være «enormt» utrustet og filmen begynner med en scene der den avdøde TV-profilen onanerer ved et basseng før han blir tilfredsstilt av en kvinne.

Hun skal være en av Carsons fire koner, men det er usikkert hvilken av dem. Dette blir etterfulgt av en 20 minutter lang sexscene på soverommet.

Nå vil eieren selge videoen videre på det private markedet. Han kan, ifølge TMZ, ikke selge den til et pornoselskap, i fare for å bli saksøkt.

Med en sex-tape på CV-en havner Carson i selskap med kjendiser som Kim Kardashian, Paris Hilton, Hulk Hogan, Gene Simmons, Pamela Anderson og Tommy Lee.

Johnny Carson gikk bort i 2005. Han ble 79 år gammel.

LES OGSÅ: Nå er sexvideoen solgt for 7 millioner