RYSTES: Det hevdes nå at Ashley Cole skal ha vært utro for tredje gang mot kona Cheryl. Foto: All Over Press
RYSTES: Det hevdes nå at Ashley Cole skal ha vært utro for tredje gang mot kona Cheryl. Foto: All Over PressVis mer

Rystes av ny utro-skandale

- Jeg hadde også sex med Ashley...

SEHER.NO: Den britiske tabloiden The Sun meldte lørdag at enda en kvinne hevder hun har hatt sex med Cheryl Coles (26) ektemann, Chelsea-spilleren Ashley Cole (29).

Ashley har tidligere vært utsatt for en rekke skandaler, og var alledere i 2008 utro mot kona, da han hadde sex med frisøren Aimee Walton. Den gang tilga imidlertid Cheryl ham, noe han angivelig bare kan glemme denne gangen.

Den siste tiden har skandale på skandale blitt rullet opp for fotballspilleren, og denne gangen begynte det hele med at han sendte nakenbilder av seg selv til en toppløsmodell.

Tidligere denne uken avslørte avisen at nakenbildene ikke var det verste Ashley nylig hadde rotet seg bort i. Han hadde nemlig avtalt et sex-møte med 30 år gamle Vicki Gough på et hotell.

Men det stopper ikke der. Ashley Cole skal nemlig ha hatt sex med en tredje kvinne. Da Chelsea var på treningsleir i USA, skal spilleren ha møtt skjønnheten Ann Corbitt, noe som skal ha resultert i en søvnløs natt.

Det er Corbitt selv som går ut med påstandene om at hun hadde sex med Cheryl Coles ektemann.

- De hadde begge ganske mye å drikke på, og var i godt humør. Ann fortalte at hun tilbrakte natten med Ashley, og forlot ham neste morgen. Hun verken så eller snakket med ham igjen, sier en kilde til The Sun.

Dette er et nytt slag for Cheryl, som denne uken satte seg på flyet til Los Angeles. Gifteringen hennes ble igjen i London.

Venner av "X Factor"-dommeren antar at Cheryl vil komme til å søke skilsmisse allerede innen to uker, og at det vil bli en slu kamp om eiendelene paret imellom.

- Cheryl holder motet oppe, hun er ekstremt tøff. Hun elsker Ashley, han er hennes livs kjærlighet, men det får være måte på hva hun skal finne seg i, sa en kilde tidligere denne uken til avisen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Hun vil be om skilsmisse