Paulina Porizkova:

- Rynker gjør meg ikke stygg

Den tidligere supermodellen følte seg usynlig.

SLÅR TILBAKE: Paulina Porizkova mener alt med henne er bedre nå enn for 20 år siden. Foto: Dave Allocca/Starpix/Shutterstock/NTB
SLÅR TILBAKE: Paulina Porizkova mener alt med henne er bedre nå enn for 20 år siden. Foto: Dave Allocca/Starpix/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I 30 år var den tidligere supermodellen Paulina Porizkova (57) gift med musikeren Ric Ocasek, som døde 75 år gammel høsten 2019.

Paret separerte seg før Ocasek gikk bort, men de rakk aldri å bli offisielt skilt. I fjor ble det kjent at rockestjernen strøk kona ut av testamentet før han døde.

«Jeg har ikke lagt av noe til min kone Paulina, siden vi er midt i en skilsmisse. Om jeg skulle dø før skilsmissen vår går gjennom, skal hun fortsatt ikke ha krav på noe som helst fordi hun forlot meg», het det i testamentet, ifølge Page Six.

«Urettferdig»

Den flotte 57-åringen er ikke kjent for å være av det sjenerte slaget, og har flere ganger delt nakenbilder med fansen på sosiale medier. Nå åpner hun også opp om hvordan det føles å eldes.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

- Før mannen min døde hadde ekteskapet vårt gått i oppløsning. Vi hadde allerede vært separert i to år og gikk gjennom en skilsmisse. Usynligheten jeg følte fra mannen min skjedde samtidig som jeg følte en usynlighet for resten av verden også, forteller Porizkova til WWD, ifølge People.

Videre forteller Porizkova at hun plutselig var en skilt kvinne uten karriere, som ble fullstendig ignorert. Selv synes hun dette var ekstra vanskelig fordi hun føler seg mye kulere nå enn for 20 år siden.

- Jeg er mye smartere. Jeg har mer tålmodighet. Jeg er mer intellektuelt nysgjerrig. Jeg er mer sjenerøs. Alt med meg er bedre. Men jeg har rynker og det gjør meg ikke stygg. Jeg synes det var urettferdig, forklarer hun til nettstedet.

57-åringen mener plastiske operasjoner og skjønnhetsbehandlinger er personlige valg, og sier at hun selv holder seg unna injeksjoner.

- Jeg vil bare ha litt subtil hjelp. Ikke noe drastisk. Jeg vil ikke eliminere alderen min, men jeg ønsker å se så bra ut som jeg kan, gitt begrensningene.

LES OGSÅ: Kendall Jenner hudflettes av fansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer