Scarlett Johansson:

- Ryktet forfulgte meg

Scarlett Johansson snakker ut om ryktet med co-stjernen.

SNAKKER UT: Scarlett Johansson åpner om det vågale ryktet. Foto: Scott Myers/REX/NTB
SNAKKER UT: Scarlett Johansson åpner om det vågale ryktet. Foto: Scott Myers/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2015 florerte ryktet om at Marvel-stjernen Scarlett Johansson (37) hadde hatt sex med «Avengers»-kollegaen, Benicio del Toro (55). Begge har hatt stor suksess i underholdningsbransjen, og har spilt sammen i blant annet «Avengers: Infinity War».

Det omstridte ryktet skal ha handlet om at duoen utførte akten i en heis etter en prisutdeling.

Nå røper imidlertid Johanssen hva hun tenker om sexryktet. Det gjør hun i podkasten «TheSkimm's podcast».

- Forfulgte meg

Ryktet fikk hard medfart etter at Benicio ble intervjuet for avisen Esquire, der han svarte:

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

- Har jeg noensinne hatt sex med Scarlett Johansson i en heis? Altså, du vet... Eller, jeg vet ikke. Kanskje vi skal la det være noe i folks fantasier. La oss ikke skilte med det. Jeg er sikker på at det har skjedd før. Kanskje var det ikke siste gangen heller.

Johansson på sin side forteller en litt annen side av historien, og kan røpe at ryktet den gang gikk hardt inn på henne.

- Da jeg var yngre var det mer akseptert å skrive slemme og utleverende saker om unge skuespillere. Det der ryktet forfulgte meg under en lengre periode, forteller stjernen i podkasten.

Hun kjente seg ikke igjen i ryktet ettersom hun vanligvis unngår å havne i trøbbel.

- Jeg er en person som er livredd for å bli oppdaget med noen som jeg ikke burde gjøre. Så det gjorde historien ennå mer absurd, fortsetter hun.

SKANDALE: På nittitallet ble en sextape av Pamela Anderson og Tommy Lee lekket, nå blir sexskandalen en TV-serie. Video: Hulu/Steffen Pettersen Vis mer

- Elsker han veldig mye

I fjor sommer ble det kjent at «Black Widow»-stjernen hadde blitt mor for andre gang. Gladnyheten ble bekreftet overfor People.

«Scarlett Johansson og Colin Jost har fått en sønn», skrev nettstedet som fikk fødselen bekreftet av Scarletts talsperson, Marcel Pariseau.

Det er Johanssons første barn sammen med ektemannen Colin Jost (39). Han røpet også den lille sønnens navn og kjønn på sin Instagram.

«Navnet hans er Cosmo. Vi elsker han veldig mye», skrev han den gang.

Johansson har også datteren Rose Dorothy Dauriac (7) fra et tidligere forhold.

LES OGSÅ: Fikk hjelp av «sugar daddies»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer