Ryktes at han kommer til å fri

- Det er lenge siden hun har vært så lykkelig, sier en kilde om Scarlett Johanssen.

FORELSKET: Scarlett Johansson har vært sammen med forretningsmannen Nate Naylor i seks måneder, og han skal nå være klar for å fri.  Foto: All Over Press
FORELSKET: Scarlett Johansson har vært sammen med forretningsmannen Nate Naylor i seks måneder, og han skal nå være klar for å fri. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For to måneder siden ble det kjent at den flotte skuespilleren Scarlett Johansson (27) har funnet lykken med forretningsmannen Nate Taylor (38). Paret har vært sammen i et halvt år, men Taylor skal være hodestups forelsket i filmstjernen og ifølge FemaleFirst planlegger han snart å fri til kjæresten.

- De er et fantastisk par og det er lenge siden Scarlett har vært så lykkelig, sier en venn av stjernen til magasinet Now.

Tross sin unge alder har «Lost in Translation»-stjernen allerede en skilsmisse bak seg. I fjor skilte hun seg fra skuespilleren Ryan Reynolds etter to års ekteskap.

Scarlett pleier å holde privatlivet for seg selv, men snakket nylig om kjæresten i et nytt intervju med Vouge. Hun synes han har vært flink til å takle den voldsomme oppmerksomheten som fulgte da forholdet ble kjent.

- Det må være veldig rart for ham. Det er en bisarr opplevelse. Det er en større overgang for ham enn det var for meg da jeg var nitten. Men han har taklet det veldig bra.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg følte meg sårbar og misbrukt   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer