Romeo Beckham og Mia Regan:

Rykter om brudd

Romeo Beckham har slettet alle spor av Mia Regan i sosiale medier.

BRUDD: Det kan virke som om Romeo Beckham og Mia Regan har gjort det slutt etter tre år som kjærester. Foto: Pa Photos / Doug Peters / NTB
BRUDD: Det kan virke som om Romeo Beckham og Mia Regan har gjort det slutt etter tre år som kjærester. Foto: Pa Photos / Doug Peters / NTB Vis mer
Publisert

Romanseryktene spredte seg raskt etter at Victoria (48) og David Beckhams (47) nest eldste sønn, Romeo Beckham (19), ble observert sammen med en nokså ukjent jente i 2019.

Året etter bekreftet kjendissønnen forholdet med jenta, som viste seg å være den britiske modellen Mia Regan (19).

Nå spekuleres det imidlertid på om duoen har gått hver til sitt, etter tre år som kjærester. Det melder Daily Mail.

Ifølge kilder til nettstedet er det avstanden mellom Beckham og Regan som har ført til at forholdet skal ha tatt slutt.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

Slettet alle spor

Beckham har slettet alle spor av ekskjæresten fra sin Instagram-profil, mens Regan på sin side har valgt å la et innlegg bli stående.

I mai delte hun en bildeserie av seg selv og Beckham for å markere parets treårsjubileum.

Under innlegget skrev modellen:

«Jeg elsker deg for alltid. Tre år rundt solen med deg».

- Har Romeo slått opp med deg?

Fansen fikk raskt nyss i at kjendissønnen kanskje var tilbake på markedet, og flere tok til Regans Instagram for å få mer informasjon.

En fan skrev på Regans Instagram: «Har Romeo slått opp med deg? Han slettet alle bildene av deg på ig (Instagram, journ.anm..), mens en annen skrev: «Har de slått opp?»

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

Regan har derimot kommentert Beckhams siste bilde på Instagram mandag, hvor han er avbildet på fotballbanen med en stjerne-emoji, og fotballspilleren har likt kommentaren.

Dette skjedde etter at Beckham slettet bildene av modellen. Duoen har hittil ikke bekreftet bruddet eller kommentert saken.

Avstandsforhold

Mens Regan lever modell-livet i London, tilbringer Beckham mesteparten av tiden i USA hvor han satser alt på fotballkarrieren. 19-åringen spiller for Fort Lauderdale i Miami, et lag som er eid av faren David.

En kilde til MailOnline bekreftet også at det var avstanden som tok knekken på forholdet, og uttalte følgende:

RASER: Victoria Beckham, kjent som «Posh Spice», reagerer på den ubehagelige situasjonen hun ble satt i da han besøkte talkshowet «TFI Friday». Reporter: Bjørge Dahle Johansen. Video: AP / «TFI Friday» Vis mer

- Romeo og Mia er begge nydelige unge mennesker, de er veldig glad i hverandre og familien elsker Mia.

I løpet av de tre årene som kjærester kan det virke som at Regan har blitt godt kjent med den berømte Beckham-familien.

Hun har flere ganger vist støtte til Victoria Beckhams satsinger, blant annet hennes veldedige moteinitiativ. 19-åringen har også filmet inn flere sminkevideoer for sminkemerke hennes - Victoria Beckham Beauty.

LES OGSÅ: - Hjertet mitt er knust

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer