David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad:

Rykter om brudd

Det skal ha oppstått utfordringer i forholdet til kjendisparet.

HUMPER I VEIEN?: Det har over lengre tid versert rykter om at det er humper i veien for forholdet mellom David Eriksen og samboeren Hedvig Sophie Glestad. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
HUMPER I VEIEN?: Det har over lengre tid versert rykter om at det er humper i veien for forholdet mellom David Eriksen og samboeren Hedvig Sophie Glestad. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den profilerte kjendismanageren David Eriksen (54) var nylig aktuell med TV 2-serien «Alle elsker David», som gir det norske folk et innblikk både i tilværelsen hans som manager for store profiler og i privatlivet.

Kjæreste og samboer Hedvig Sophie Glestad (30) er mye med i realityserien, og ettersom det nå har blitt to sesonger har TV-seerne allerede fått se både oppturer og nedturer i forholdet deres.

BARN: David Eriksen og samboeren Hedvig Sophie Glestad får ofte spørsmål om barn, noe som også er et gjennomgangstema i serien deres, «Alle elsker David». Reporter: Jonas Scheie Hammer. Video: Kine Falch / TV 2 Vis mer

Brudd?

Paret har vært sammen i rundt fire år og har tilsynelatende vært svært lykkelige sammen. Den siste tiden skal det imidlertid ha oppstått humper i veien for paret som følge av flere utfordringer i forholdet.

Etter det Se og Hør erfarer har ryktene om et mulig brudd mellom kjendismanageren og hans 24 år yngre kjæreste versert over lengre tid.

Påsken hver for seg

Spekulasjonene om et mulig brudd ble ikke mindre etter at paret feiret den lange påskeferien hver for seg.

Mens Hedvig tilbragte dagene med venner og familie på Geilo – og også delvis sammen kjærestens datter Andrea, tilbragte Eriksen helligdagene sammen med sønnen Lucas på Hafjell.

FOR DRØY En kommentar i «Alle elsker David» måtte klippes bort fordi den var for drøy. Video: TV 2/ Anna Celine Hanisch Vis mer

I følge kilder nær TV-paret kan slitasjen ved at de to både bor og jobber sammen, hans rolle som hennes sjef, TV-kameraer på slep døgnet rundt, samt høyt jobbpress på hver sin kant være årsaken til det mulige bruddet.

- Alt har blitt lagt til side

I en av de siste episodene av TV 2-serien, med tittelen «Sexlivet er ganske dødt», fikk man også vite at romantikken mellom dem var satt til side etter at Eriksens datter flyttet inn i parets felles leilighet.

- Sexlivet er ganske dødt etter at hun flyttet inn, innrømmet Glestad i episoden.

I episoden fikk man også høre Eriksen omtale tematikken.

- Sånne intime ting. Alt har blitt lagt til side, sa han.

Se og Hør har forelagt saken for David Eriksen og Glestad, men ikke lykkes i å få noen kommentarer.

GRUET SEG: Det gikk hardt for seg da Hedvig Glestad skulle feire 30-års dag, heldigvis var TV-kameraene fra «Alle elsker David» med. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

Eriksen og Glestad har ingen barn sammen, men kjendismanageren har to barn fra sitt tidligere forhold med Brita Agnethe Johansen. De to var sammen i 22 år før forholdet tok slutt. Se og Hør avslørte bruddet i 2016.

LES OGSÅ: - Jeg har fått sosial angst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer