Ryktene viste seg å stemme

Halle Berry og Olivier Martinez giftet seg i hemmelighet i en fransk landsby lørdag.

NYGIFT: Olivier Martinez og Halle Berry giftet seg i en intim seremoni i den franske landsbyen Vallery lørdag. De gav hverandre sitt «ja» i omgivelser med historisk sus på Chateau des Conde. Foto: All Over Press
NYGIFT: Olivier Martinez og Halle Berry giftet seg i en intim seremoni i den franske landsbyen Vallery lørdag. De gav hverandre sitt «ja» i omgivelser med historisk sus på Chateau des Conde. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Før helgen gikk ryktene om at Halle Berry (46) og Olivier Martinez (47) skulle gifte seg et sted i Europa i helgen, og for en gangs skyld stemte ryktene.

Paret, som venter sitt første barn sammen, gav hverandre sitt «ja» i landsbyen Vallery i området Burgund i Frankrike lørdag. Det bekrefter en kilde overfor UsWeekly.

Brudeparet utvekslet først ekteskapsløfter i en sivil seremoni ledet av en lokal borgermester rundt klokken 16.15, før de ble smidd i Hymens lenker i et kapell på eiendommen til slottet Chateau des Conde i 17.30-tiden.
 
Omtrent 60 gjester, deriblant Martinez' bror Vincent og moren Rosemarie, skal ha vært til stede under den intime seremonien. Berrys datter Nahla (5), som hun har fra forholdet med den kanadiske modellen Gabrieol Aubry (37), var utvilsomt også til stede på bryllupsfesten.

- Hvite markiser var slått opp utendørs, og alle omkring var svært diskrete fordi det var et kjendisbryllup, sier en lokal beboer til UsWeekly om bryllupet.

Flere hvite limousiner skal også ha blitt brukt i forbindelse med ekteskapsinngåelsen, men likevel skal bryllupsfeiringen ha virket «temmelig jordnær».

Etter seremonien i kapellet nøt gjestene en bedre middag, fulgt av både fyrverkeri og dans.
 
- Alle festet til langt på natt, forteller en kilde til UsWeekly.

Det amerikanske nettstedet har dessuten publisert et bilde av den hvitkledde bruden i en kremfarget veteranbil pyntet til bryllup.

Dette er Halle Berrys tredje ekteskap. «X-Men»-stjernen var gift med basketballspilleren David Justice fra 1993 til 1997, og med artisten Eric Benét fra 2001 til 2005. Olivier Martinez har derimot ikke vært gift før. Han datet imidlertid popstjernen Kylie Minoughe (45) i flere år.

LES OGSÅ: Avslørte babyens kjønn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer