- Ryktene stemmer ikke!

Nekter for at han er sammen med Jennifer Aniston.

RYKTER: Denne uken har det gått en rekke rykter om at Jennifer Aniston skal ha funnet tilbake til eksen, John Mayer. Paret har vært sammen to ganger tidligere.  Foto: All Over Press
RYKTER: Denne uken har det gått en rekke rykter om at Jennifer Aniston skal ha funnet tilbake til eksen, John Mayer. Paret har vært sammen to ganger tidligere. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det har den siste uken versert en rekke rykter om at tidligere «Friends»-stjerne Jennifer Aniston (41) har funnet tilbake til musiker-eksen John Mayer (32).

Ifølge The Mirror skal stjernene, som har datet to ganger tidligere, ha hatt mye kontakt denne sommeren, og Jennifer skal blant annet ha vært tilstede da Mayer holdt en konsert i New York nylig.

- John inviterte Jen til å komme ut og møte ham da han var i Manhatten nylig. Han fortalte henne at han hadde veldig lyst til å se henne og betalte til og med for et privatfly, som fraktet henne dit fra LA. De tilbragte mange timer på hans suite på the Four Seasons og bestilte room service og drakk vin. Men Jen har blitt såret av ham tidligere og er ikke forberedt på å offentliggjøre forholdet enda, sa en kilde til The Mirror

Ifølge venner av Aniston, skal skuespillerinnen ha ønsket å holde forholdet skjult for offentligheten, fordi hun er redd for å bli såret.

Nå ser det imidlertid ut til at hun slipper akkurat dét.

Us Magazine kan nemlig avsløre at det slett ikke er noen ny romanse mellom de to stjernene, og det er Mayer selv som skal ha avkreftet ryktene.

Det var under en konsertopptreden i Irvine, California tidligere denne uken, at musikeren tok til ordet mot skriveriene.

- Jeg er helt singel, sa Mayer til de fremmøtte publikummerne.

Deretter kom 32-åringen, i tro stil, med en lang tirade om kjærlighetslivet sitt, hvor han blant annet fortalte at han har fått seg en ny hobby - å se på kinky videoer på nettet.

- Det er den skitne sannhet, fortalte han.

Andre venner av de to stjernene sier nå at det aldri har vært snakk om noen ny romanse mellom de to, men at de fortsatt holder kontakten og er venner.

- John er fortsatt venn med Jen, men de har ikke begynt å date igjen. Hun var ikke tilstede under konsertopptrednen hans, og det hadde ikke betydd noe om hun var det. De er fortsatt venner, men definitivt ikke sammen igjen, sier en kilde.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Sammen for tredje gang?