SKILLES: Superparet ønsker fortsatt å skilles, men økonomiske uenigheter gjør at skilsmisseprosessen tværer ut. Foto: NTB Scanpix.
SKILLES: Superparet ønsker fortsatt å skilles, men økonomiske uenigheter gjør at skilsmisseprosessen tværer ut. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Angelina Jolie og Brad Pitt:

- Ryktene kunne ikke vært lenger unna sannheten

Årsaken til at stjerneparets skilsmisse tar tid, skal ikke ha noe med en gjenforening å gjøre.

Publisert

(Seoghør.no): Stjerneparet Angelina Jolie (42) og Brad Pitt (53) overrasket en hel kjendisverden da de i september i fjor annonserte at de skulle skilles.

Det har den siste tiden vært spekulert mye i om paret fortsatt forsøker å redde ekteskapet, men dette blir nå avkreftet av kilder nær superparet til TMZ.

- Forsoningsryktene kunne ikke vært lenger unna sannheten, hevder kildene.

Paret, som har barna Maddox (15), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11) og tvillingene Knox og Vivienne (9) sammen, har vært kjærester siden 2004 og giftet seg i Frankrike for bare tre år siden.

HAR OMSORGEN: Angelina har foreløpig omsorgen for barna, men dette skal være et viktig tema i skilsmisseoppgjøret. Her er hun på shopping med Shiloh, Zahara og Vivienne. Foto: NTB Scanpix. <p><br></p>
HAR OMSORGEN: Angelina har foreløpig omsorgen for barna, men dette skal være et viktig tema i skilsmisseoppgjøret. Her er hun på shopping med Shiloh, Zahara og Vivienne. Foto: NTB Scanpix.


Vis mer

Uenighet om foreldrerett og dyre eiendommer

Det ser ut til at det først og fremst er fiansielle årsaker som gjør at skilsmissen trekker ut.

Paret har blant annet en eiendom i Frankrike, og denne skal være et av de betente temaene i skilsmisseoppgjøret. Brad ønsker å beholde eiendommen og fortsette med vinproduksjonen der, mens Angelina vil selge og bruke pengene på veldedighet.

Eiendommen i Frankrike skal bare være en av de felles eiendommene ekteskapsavtalen ikke dekker.

Både Brad og Angelina kjemper fortsatt om omsorgsrett og eiendommer, men skilsmissen er likevel på vei fremover, fortsetter kildene.

I tillegg til eiendommene, skal Brad ha en samling møbler fra 1900-tallet til en verdi av 10 millioner dollar som han ønsker å beholde, men som Angelina ønsker å selge.

STRIDSTEMA: Angelina vil selge eiendomen Miraval i Frankrike, mens Brad Pitt gjerne vil beholde den. Foto: NTB Scanpix
STRIDSTEMA: Angelina vil selge eiendomen Miraval i Frankrike, mens Brad Pitt gjerne vil beholde den. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brad og Angelina har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

For sent å snu

En annen kilde skal tidligere ha uttalt til TMZ at en forsoning mellom paret er høyst usannsynlig. Blant annet skal det være Angelinas beskyldninger om at Brad har vært voldelig mot barna, som gjør at paret aldri kan finne sammen igjen.

I tiden etter skilsmissen ble det nemlig kjent at Brad var under etterforskning for barnemishandling, noe som var svært tungt for superstjernen.

Saken ble senere henlagt, og «Fury»-stjernen renvasket.

Paret opplevde i tiden etter bruddet en massiv mediedekning, og Brad uttalte i et eksklusivt intervju med GQ Style, at han fryktet barna skulle tro alt som sto i mediene.

- Jeg var redd for at barna skulle tro på det, og at vennene deres skulle stille for mange spørsmål. Selvsagt var mesteparten falske rykter som ble skrevet for å selge. Det såret meg, sa han den gangen.

Brad har med andre ord ikke lagt skjul på følelsene omkring barna, og har dem øverst på sin prioriteringsliste i skilsmisseoppgjøret.

VISSTE IKKE: George Clooney og Brad Pitt har vært venner i mange år. Da CNN- reporteren spør ham om å kommentere skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie, blir Clooney overrasket. Video: CNN Vis mer

Høyt alkoholforbruk

Brad har i tiden etter bruddet vært åpen om sitt alkoholforbruk, og innrømmer at drikkingen ble et stort problem for ham.

- Helt ærlig, så kunne jeg drikke en russer under bordet med hans egen vodka. Jeg var profesjonell. Jeg var god, sa han i intervjuet med GQ Style.

Videre fortalte Brad selv at han det siste halvåret har kuttet ut alkoholen. Mens han hevder han gjorde det for sin egen del, hevdet en kilde nær paret til US Weekly at han gjorde det for å vinne Angelina tilbake:

- At han kuttet ut drikkingen var alt hun noensinne ønsket.

LES OGSÅ: Kim slår tilbake mot barnesete-kritikken.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer