LYKKELIGE: I september i fjor giftet Scarlett Johansson seg med Ryan Reynolds. Foto: Stella Pictures
LYKKELIGE: I september i fjor giftet Scarlett Johansson seg med Ryan Reynolds. Foto: Stella PicturesVis mer

- Ryktene gjør meg gal

Scarlett raser mot påstander om at hun skal ha fikset på sitt ytre.

LOS ANGELES (Seher.no): Det er fire måneder siden Scarlett Johansson (24) ga sitt ja til skuespilleren Ryan Reynolds (32) i en privat seremoni i Kanada. Selv om hun ikke planla å gifte seg i så ung alder smiler hun likevel bredere enn noen gang.

- Vi har en president jeg liker, en ektemann jeg elsker over alt på jord og tre filmer som kommer ut dette året. Jeg er stolt, og for øyeblikket er jeg lykkeligere enn noen gang tidligere, forteller hun i et intervju med In Touch Weekly.

Det eneste som virker å irritere den veldreide skjønnheten er når sladrepressen påstår at hun har benyttet seg av plastiske operasjoner.
- Ryktene om at jeg skal ha lagt meg under kniven gjør meg gal. De er totalt falske. Å sidestille et bilde av meg som 14-åring og et som nylig er tatt, for så å skrive: "Oj, her ser nesen annerledes ut", er teit. Da kan de like gjerne skrive: "Oj, har hun fått nye bryster?" raser 24-åringen.

24-åringen har heller ikke mye til overs for den skumle Hollywoodtrenden med skremmende tynne stjerner.

- Det er det største tullet jeg noen gang har sett, og jeg kommer aldri til å bli en del av den galskapen. Jeg fårstår ikke at noen kan synes at det er sexy engang. Selv har jeg aldri vært på en diett i hele mitt liv, og jeg har kun sett et helsestudio fra utsiden. Jeg føler meg veldig komfortabel med min egen kropp, avslører hun til bladet.

LES OGSÅ: Scarlett vant trekantsøksmål