Tristan Thompson:

- Ryktene er falske

Tristan Thompson slår tilbake mot rykter om at han skal ha funnet tilbake til ekskjæresten sin.

SLÅR TILBAKE: Tristan Thompson slår tilbake om ryktene. Foto: NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Tristan Thompson slår tilbake om ryktene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har i lang tid stormet rundt basketproffen Tristan Thompson (28) og hans mange kvinner. NBA-spilleren har gjentatte ganger blitt anklaget for utroskap, samtidig som han har hatt høygravide kjærester sittende igjen hjemme.

Blant annet ble 28-åringen bare dager før ekskjæresten Khloé Kardashian (34) fødte deres felles datter, True (1), tatt på fersken da han ble observert i het omfavnelse med flere unge kvinner i New York.

I TRØBBEL: Kort tid før Khloé Kardashian fødte datteren True, ble hennes daværende kjæreste, Tristan Thompson, observert i het omfavnelse med andre kvinner. Det skal ikke ha vært første gang. Foto: NTB Scanpix
I TRØBBEL: Kort tid før Khloé Kardashian fødte datteren True, ble hennes daværende kjæreste, Tristan Thompson, observert i het omfavnelse med andre kvinner. Det skal ikke ha vært første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I februar i år skjedde det igjen, og den gang var det Jordyn Woods (21) som ble pekt ut som «den andre kvinnen». Hun var for øvrig bestevenninnen til Kylie Jenner (21) - Khloés lillesøster - på dette tidspunktet, og hendelsen kom nok som et sjokk på de aller fleste.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Hadde skjedd før

En som ikke ble overrasket, var Tristans ekskjæreste, Jordan Craig (27). I rettsdokumenter hentet ut av Radar Online tidligere denne sommeren, gikk hun hardt ut mot oppførselen hans.

Det skal nemlig ha seg slik at forholdet mellom basketspilleren og realityprofilen heller ikke skal ha vært så uskyldig.

Jordan mener nemlig at Tristan også var utro mot henne med Khloé, mens hun var gravid i fjerde måned. Kort tid etter disse påstandene tok Khloé til Instagram, der hun delte sin side av saken. Da hevdet hun at alle i Tristans nære omgangskrets avkreftet at han var i et forhold.

Nekter for ferietur

I og med at Jordan gikk såpass hardt ut mot eksen og Khloé, var det mange som ble overrasket da det tidligere denne uken begynte å svirre rykter om at hun og Tristan var på ferie sammen. Bakgrunnen for disse ryktene skal ha vært Instagram-bilder de begge delte, der beliggenheten skal ha sett lik ut.

Det slår imidlertid Tristan hardt ned på i et innlegg på Twitter. Der avkrefter han at han har feriert med eksen, og forsvarer samtidig Khloé.

Det skriver Buzzfeed.

«Jeg har tilbragt de siste månedene på trening, og forberedt meg på den kommende NBA-sesongen. Jeg passer på at jeg er i den beste formen jeg kan være. Jeg har ikke vært på ferie hele sommeren, og ryktene er 100 prosent falske», skriver han, og følger opp i et nytt innlegg:

«Da jeg møtte Khloé var jeg singel. De negative kommentarene blir konstant rettet mot henne, og det er unødvendig. Hun fortjener ikke alt dette for mine feil. Khloé og Jordan har ikke vært noe annet enn fantastiske mødre for mine barn».

Twittermeldingene kommer bare måneder etter at han delte en bursdagshyllest til Khloe på Instagram, der han beskriver henne som «den vakreste personen han har møtt, på innsiden og utsiden».

Trives i papparollen

Både Khloé og Jordan har hovedansvar for sine respektive barn, mens basketproffen får ha dem med jevne mellomrom. Det skyldes også hans aktive basketballkarriere. I fjor sommer sa han i et intervju at han trives godt med papparollen.

- Du blir mye mer følsom av å få en jente. Med en gutt er det mer sånn: «Hei mann, det kommer til å gå fint, ikke gråt», men med True er det mer: «True, det kommer til å gå fint. Vi er her for deg, pappa er her og skal gi deg mat». Så ja, det er veldig annerledes, men det er gøy. Det forandrer deg, sa han i et intervju i podkasten «Road Trippin», gjengitt av People.

MAMMAKROPPEN: I Khloé Kardashians program «Revenge Body», forteller hun om tiden etter fødsel. Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

Når det kommer til hva dagene går til som småbarnsfar, var det ifølge Tristan ikke så mye å skryte av.

- Baby True spiser, sover og, ja, det er vel det eneste de gjør, sa han under intervjuet.

LES OGSÅ: - Var utro mot Khloé - det var ikke hele sannheten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer