PLANLEGGER FAMILIE: - Vi planlegger å bli foreldre, men vi må se det an, for det er en stor prioritet, sier Mariah Carey om drømmen om å bli mor. Foto: All Over Press
PLANLEGGER FAMILIE: - Vi planlegger å bli foreldre, men vi må se det an, for det er en stor prioritet, sier Mariah Carey om drømmen om å bli mor. Foto: All Over Press Vis mer

- Ryktene er falske

Men babyspekulasjonene rundt superstjernen nekter å dø...

SEHER.NO:  Etter at popstjernen Mariah Carey (40) de siste dagene har vist seg med en liten kul på magen, har babyspekulasjonene begynt å svirre rundt henne.

Kjendisbloggeren Perez Hilton er en av de som lanserte babyteorien på sin populære hjemmeside , men nå insisterer Carey på at det ikke er noe hold i ryktene.

- Ryktene er falske. Hun er ikke gravid, sier Mariahs talsmann til Usmagazine.com.

Mariah - som giftet seg med hip-hop artisten Nick Cannon (29) i 2008 - har imidlertid tidligere ikke lagt skjul på at hun ser fram til å bli mamma.

- Vi planlegger å bli foreldre, men vi må se det an, for det er en stor prioritet. Vi vil være helt sikre på at det ikke er noen distraksjoner når det skjer, sa hun i januar til MTV News.

Det er heller ikke noe tvil om at kjærligheten blomstrer mellom Mariah og ektemannen. Etter bryllupet i 2008, har paret bestemt seg for å fornye bryllupsløftene på sin bryllupsdag 30. april.

- Det blir vårt tredje bryllup i år. Det er det vi vil gjøre på bryllupsdagen vår. Vi vil holde en fest for å markere datoen, sa hun til bladet Us i forrige uke.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hør Mariahs pornospøk