Deborra-Lee Furness:

- Ryktene er dumme og kjedelige

Hollywood-stjernens kone har sett seg lei.

LYKKELIG GIFT: Hugh Jackman og Deborra-Lee Furness har vært sammen i en årrekke. Bildet av ekteparet er tatt i mai i år. Foto: REUTERS/Andrew Kelly/NTB
LYKKELIG GIFT: Hugh Jackman og Deborra-Lee Furness har vært sammen i en årrekke. Bildet av ekteparet er tatt i mai i år. Foto: REUTERS/Andrew Kelly/NTB Vis mer
Publisert

I 26 år har Hugh Jackman (53) vært gift med skuespiller Deborra-Lee Furness (66). Sammen har de også barna Oscar (21) og Ava (16).

Flere ganger gjennom deres lange ekteskap har den australske duoen måtte tåle en rekke rykter knyttet til forholdet deres, spesielt rundt «X-Man»-stjernens seksualitet. Mange har nemlig hevdet at Jackman er homofil.

Dette har Furness tidligere slått hardt tilbake på, og nå gjør hun det igjen.

- Det er så dumt. Og det er kjedelig, innrømmet hun nylig i «Overnight Success»-podkasten, ifølge E! News.

«Skadefryd»

66-åringen klandrer tabloidene for å fortsette å forevige de falske ryktene om ektemannen.

- Hvordan kan folk bare dikte det opp? Det overrasker meg at disse magasinene fremdeles kommer seg unna med det. Det de selger er skadefryd. Og elendighet. Folk må ønske å kjøpe dette fordi det får dem til å føle seg bedre med seg selv.

Videre fortalte Furness at hvis Jackman hadde vært homofil, så hadde han stått frem og vært stolt av det.

Vis mer

- Hvis han var homofil, så hadde han vært homofil. Han hadde ikke gjemt seg i skapet, forklarte hun, ifølge nettstedet, og la spøkefullt til:

- Og han hadde datet Brad Pitt eller noen i den duren.

Elektrisk kjemi

«Les Misérables»-stjernen har også selv tidligere adressert spekulasjonene om egen legning. Og i 2013 innrømmet han at ryktene hadde gått innpå kona.

- Nå nylig begynte det å plage henne. Hun sa: «Det er stort og det er overalt», fortalte han den gang til The Hollywood Reporter.

GIFT: Realitystjerna Henrik Borg giftet seg med Lisa Anckarman i Sverige, og kan nå avsløre prislappen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Jackman og Furness møttes for første gang i 1995 på settet til den australske tv-serien «Corelli», og kjemien mellom dem oppstod med det samme.

- Det var magisk, og så fridde han til meg fire måneder etter at vi ble kjærester, minnes hun, ifølge E! News.

Året etter ga de hverandre sine ja i Melbourne i Australia.

LES OGSÅ: Lamar Odom med stikk mot Khloé Kardashian

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer