FORTSATT SINGEL: Britney Spears avviser at hun har funnet tonen med Paris Hiltons eks-kjæreste Benji Madden. Foto: MTV
FORTSATT SINGEL: Britney Spears avviser at hun har funnet tonen med Paris Hiltons eks-kjæreste Benji Madden. Foto: MTVVis mer

- Ryktene er bare tull

Britney avviser kjærlighets-spekulasjonene.

SEHER.NO: Amerikanske tabloider ser ut til å gå glipp av det de spådde kunne bli 2009s bitreste kjendiskrangler, etter at Britney Spears (27) hevder hun ikke er interessert i Paris Hiltons eks-kjæreste Benji Madden (29).

Popstjernen ble tidligere denne uken koblet til Good Charlotte-rockeren Benji av bladet In Touch Weekly, etter at en kilde hevdet paret har vært på en serie hemmelige dater i Los Angeles.

Paret skal ifølge bladet ha blitt koblet av Britneys manager Larry Rudolph og hennes pappa Jamie Spears - som forvalter hennes formue for henne.

Men nå avviser Britney alle spekulasjoner om et forhold via sin talskvinne Holly Shakoor.

- Ryktene som er trykket i InTouch er helt feil. Det er ikke et spor av sannhet i dem, sier Shakoor til E! News.

Men InTouch Magazine står fortsatt på sitt, og hevder stevnemøtene er del av en plan for å sikre Britney mest mulig positiv PR.

- Larry tok noen telefoner til forskjellige menn og Benji var den som var mest interessert i å bli spleiset. Han planlegger en stor kunngjøring for å skape blest om hennes kommende turnè, sier kilden til bladet.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Endelig er beina samlet