HYLLET: "Charterfeber"-stjernen ble nedrent av ivrige fans da han onsdag spilte fotball på Ekebergsletta. Foto: Adele Cappelen Blystad/Seher.no
HYLLET: "Charterfeber"-stjernen ble nedrent av ivrige fans da han onsdag spilte fotball på Ekebergsletta. Foto: Adele Cappelen Blystad/Seher.noVis mer

- Ryktene er bare oppspinn

TV-kjendisen slår knallhardt tilbake.

EKEBERG (SEHER.NO): Svein Østvik (47), eller "Charter"-Svein som mange velger å kalle ham, hadde onsdag fått tildelt en kanskje noe uvant rolle. Sammen med en haug av andre kjendiser var han nemlig invitert til å spille fotball på Ekerbergsletta - i den årlige kjendiskampen.

Imponerte på fotballbanen - det gjorde han til gangs. Men etterpå var det en helt annen ting som stod i hodet på 47-åringen...

Tipsene hagler for tiden inn om at han skal ha forlovet seg. Akkurat det tilbakeviser derimot "Charterfeber"-stjernen på det sterkeste.

- Det er bare oppspinn! Men jeg begynner å bli vant til det, jeg har allerede vært forlovet to ganger jeg - på Facebook, smiler han til Seher.no.

Østvik innrømmer at han synes det er litt rart at media får snusen i det meste rundt privatlivet hans. Likevel bryr han seg ikke nevneverdig over det.

- Hvis en ting blir skrevet på for eksempel Facebook, tar det neimen ikke lang tid før kjendisjournalistene ringer. Og det er jo ganske utrolig, at de som sier at de ikke liker kjendisjournalistikk - de ringer dem for å tipse dersom det dukker opp noe. Men for meg gjør det ingenting, det gjør ikke det altså, sier 47-åringen.

Det som i hvert fall er sikkert, er at "Charter"-Svein ble omringet av ivrige fans og autografjegere da han - svett og sliten - poserte for fotografene etter kampen på Ekebergsletta. TV-kjendisen tok seg tid til alle, og skrev så blekket sprutet.

- Det er jo tydelig at folk kjenner deg igjen. Får du like mye oppmerksomhet hos kvinner, eller?

- He he. Ja, det blir vel litt oppmerksomhet innimellom. Det hender at en del kvinner går fra å mene at jeg er veldig teit til "middels dum", fleiper Svein Østvik, som ikke har planer om å få seg kjæreste helt ennå.

- Jeg trives veldig godt alene, og synes det er greit å være singel. Jeg farter jo ganske mye, og med "Charterfeber" og det livet jeg lever, passer det seg vel kanskje ikke helt med kjæreste akkurat nå, forteller han til Seher.no.

Har du et kjendis-tips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Dette syntes selv Charter-Svein var flaut