SLÅR TILBAKE: - Jessica hadde sett den endelige versjonen av filmen like før hun tok turen til Sundance og var fornøyd med resultatet, sier Jessica Albas talsperson. Foto: Stella Pictures
SLÅR TILBAKE: - Jessica hadde sett den endelige versjonen av filmen like før hun tok turen til Sundance og var fornøyd med resultatet, sier Jessica Albas talsperson. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Ryktene er bare oppspinn

Jessica Alba slår tilbake.

SEHER.NO: Jessica Alba (28) blir sett på som en av Hollywoods hotteste skuespillere. Nå er den vakre 28-åringen aktuell med den svært voldelige filmen "The Killer Inside Me". Og etter at skuespilleren stresset ut av salen før filmen var ferdig under en visning av filmen, har ryktene spredd seg i rekordfart.

Nå tilbakeviser talspersonen hennes at det er hold i ryktene om at superstjernen selv ble kvalm av å se de ekleste scenene i filmen.

Alba spiller en prostituert i filmen, som har fått mye kritikk for sin overdrevne bruk av vold.


Spekulasjonene om at til og med Jessica Alba ikke klarer å akseptere noen av scenene skal det derimot altså likevel ikke være hold i. Det var under filmvisningen på filmfestivaen Sundance i Utah at Jessica stormet ut.

Men hun skulle bare rekke et fly, ifølge skuspillerens talsperson.

- Disse ryktene er bare oppspinn, og ikke sanne i det hele tatt. Jessica hadde sett den endelige versjonen av filmen like før hun tok turen til Sundance og var fornøyd med resultatet. Hun dro til Sundance for å støtte filmen og de som har laget den ved å presentere visningen. Etterpå frolot hun salen for å komme seg hjem til familien i Los Angeles som planlagt, sier talspersonen.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg føler meg aldri sexy