TOK SLUTT: Formel 1-stjernen Lewis Hamilton og Nicole Scherzinger gjorde det slutt i januar. Foto: All Over Press
TOK SLUTT: Formel 1-stjernen Lewis Hamilton og Nicole Scherzinger gjorde det slutt i januar. Foto: All Over PressVis mer

- Ryktene er bare oppspinn

En romanse vil aldri oppstå, hevder sangskjønnheten.

SEHER.NO: I januar kom nyheten om at Lewis Hamilton (25) og Pussycat dolls-stjernen Nicole Scherzinger (31) har gjort det slutt - to år etter at de ble sammen. Like etterpå oppsto ryktene om at Scherzinger har innledet et forhold med "Down"-sangeren Jay Sean.

Det stemmer ikke, ifølge den 31 år gamle skjønnheten.

- Jay Sean-historien er bare oppspinn! Vi møttes for å snakke om muligheten for å gjøre en sang sammen. Ingenting mer foregår mellom oss, det vil heller aldri skje!, skriver hun på sin egen Twitter-profil.
 
Sean tar også i bruk Twitter for å benekte romanseryktene. Han skriver nemlig at han allerede er i et forhold med en kvinne han har kjent i lang tid.

- Ja, Nicole Scherzinger-ryktene er bare tull! Ingenting vil noensinne skje mellom oss. Vi møttes gjennom jobb og er bare venner, forsikrer han.

Scherzinger har for øvrig fokusert på sin solo-karriere etter bruddet med Lewis Hamilton.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Dumpet kjæresten på TV