- Ryktene er absolutt ikke sanne

Superstjernen slår kontant tilbake mot de siste spekulasjonene.

NEKTER PLENT: - Jeg er ikke gravid, sier Kim Kardashian etter å ha blitt konfrontert med ryktene om at hun bærer fram Kanye Wests baby. Foto: Stella Pictures
NEKTER PLENT: - Jeg er ikke gravid, sier Kim Kardashian etter å ha blitt konfrontert med ryktene om at hun bærer fram Kanye Wests baby. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Spekulasjonene har den siste tiden gått i om Kim Kardashians (30) berømte kurver har vært mer fremtredende i det siste enn vanlig, og i samme åndedrag har det blitt spekulert i om hun har lagt på seg eller ikke.

Nå spekuleres det også i om Kardashian er gravid. Og som om ikke det er nok, forteller ryktene at hun er gravid med Kanye Wests baby, etter at de to var mye sammen i sommer, skriver People.

Det er ikke tilfellet, mener 30-åringen selv, som for tiden er linket til Halle Berrys eks-kjæreste, Gabriel Aubry.

- Ryktene er absolutt ikke sanne. Jeg er ikke gravid, fastslår Kardashian til nettstedet.

I forbindelse med skriveriene om vekten hennes nylig, bekreftet Kardashian at hun ikke har tatt like godt vare på kroppen sin som hun vanligvis gjør. 

- Jeg skal trene hardt i dag!!! Jeg har ikke trent på ptte uker, men nå er jeg tilbake, skrev hun på sin Twitter-konto i slutten av november.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ikke gjør puppene mine større