TMZ:

Rykteflom etter besøk hos eksen

Jennifer Lopez blir igjen koblet til eks-mannen Ben Affleck. Men de er fortsatt bare venner, ifølge TMZ.

FORTSATT VENNER: Jennifer Lopez og Ben Affleck var sammen fra 2002 til 2004, og har vært venner siden. Nå spekuleres det om de to igjen er mer enn bare venner. Dette bildet ble tatt i 2003. Foto: REX
FORTSATT VENNER: Jennifer Lopez og Ben Affleck var sammen fra 2002 til 2004, og har vært venner siden. Nå spekuleres det om de to igjen er mer enn bare venner. Dette bildet ble tatt i 2003. Foto: REX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var for knappe tre uker siden at stjerneparet Jennifer Lopez (51) og Alex Rodriguez (45) omsider bekreftet at de hadde brutt forlovelsen og gått hver til sitt.

«Vi har innsett at vi har det bedre som venner og ser frem til å forbli det. Vi vil fortsette å samarbeide og støtte hverandre i prosjektene og forretningene vi har sammen», delte de i en pressemelding til Today, ifølge People den gang.

IMPONERER: Jennifer Lopez er blant stjernene som spiller i den nye stripperfilmen «Hustlers». Video: Rød Løper Vis mer

Heftige spekulasjoner

Lopez er et av underholdningsindustriens mest kjente fjes. Hun har gjort solid karriere som skuespiller og artist, og har opparbeidet seg en stor fanskare verden rundt.

Derfor har også stjernens kjærlighetsliv vakt stor interesse i media, og interessen har heller ikke avtatt av det faktum at hun har stått brud tre ganger, samt vært forlovet to.

Et av Lopez' mest omtalte forhold, var med Hollywood-stjernen Ben Affleck (48). Duoen, som raskt fikk kallenavnet «Bennifer» i pressen, var kjærester fra 2002 til 2004, og møttes under innspillingen av filmen «Gigli».

Dette bildet av Ben Affleck ble tatt denne uka, etter at han skal ha vært og besøkt Jennifer Lopez. Foto: Diggzy / JP / SplashNews
Dette bildet av Ben Affleck ble tatt denne uka, etter at han skal ha vært og besøkt Jennifer Lopez. Foto: Diggzy / JP / SplashNews Vis mer

I årene etterpå har det sett ut til at Lopez og Affleck har bevart en god tone seg imellom, og nå går spekulasjonene for fullt i internasjonale medier om hvorvidt forholdet mellom dem igjen er mer enn på et vennskapelig nivå - nå som Lopez også har blitt singel.

- Kjørte eksens bil

Ifølge Fox News skal de to eksene ha møtt hverandre tre ganger i Los Angeles-traktene etter 51-åringens brudd med Rodriguez. Men skal vi tro TMZ skal møtene ikke ha vært romantisk motiverte.

Ifølge nettstedet er de to nemlig fortsatt bare venner. Det kommer fram bare dager etter at nettstedet Page Six publiserte en sak med detaljer om eksenes reunion. Ifølge nettstedets kilder, hadde Affleck blitt observert kjørende i en Cadillac Escalade SUV - som etter rapportene å dømme eies av nettopp Lopez.

TOK SLUTT: For drøye tre uker siden ble det omsider offentlig at det er slutt mellom Jennifer Lopez og Alex Rodriguez. Foto: SplashNews
TOK SLUTT: For drøye tre uker siden ble det omsider offentlig at det er slutt mellom Jennifer Lopez og Alex Rodriguez. Foto: SplashNews Vis mer

- Livvaktene plukket ham opp i nærheten og slapp ham av igjen etter at han hadde tilbrakt et par timer i huset hennes, uttalte en kilde til Page Six fredag.

Observert med Rodriguez

Ben Affleck skal altså ha besøkt Lopez tre ganger siden hun returnerte til Los Angeles etter å ha spilt inn sin nye film «Shotgun Wedding» i Den dominikanske republikk.

Som om ikke det er nok ble det tidligere denne uka hevdet at Rodriguez er villig til å gjøre «alt» for å reparere forholdet til «On the Floor»-sangeren.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Lopez er ute med ny musikkvideo og byr på seg selv. Video: Sony music/Rød løper Vis mer

To ganger har de blitt observert sammen mens de har vært ute og spist på det berømte hotellet Bel-Air i Los Angeles.

Lopez har de 13 år gamle tvillingene Max og Emme med eks-mannen Marc Anthony, mens Ben Affleck har tre barn, Violet (15), Seraphina (12) og Samuel (9) med eks-kona Jennifer Garner.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer