«Camp Kulinaris»:

Ryker i tottene på hverandre

- Jeg har sett det verste av henne.

Det blir høy temperatur på «Camp Kulinaris»-kjøkkenet når Stella og Trine Lise skal være servitører. Vis mer Vis mer
Publisert

En ny sesong av TV3-programmet «Camp Kulinaris» ble sparket i gang denne uken, og allerede har årets deltakere gitt TV-seerne en rekke snakkiser.

I første episode gikk ikke alt helt som det skulle på kjøkkenet da ål sto på menyen, og det er ingen hemmelighet at det fort kan gå en kule varmt når et knippe kjendiser samles for å drive en restaurant.

I torsdagens episode ryker artist Stella Mwangi (32) og komiker Trine Lise Olsen (43) i tottene på hverandre, når de begge to er servitører. Det blir raskt tydelig at Trine Lise har behov for hjelp, og det tar ikke lang tid før stemningen på kjøkkenet blir rimelig amper.

  • Se video øverst i artikkelen!

- Det ble skikkelig bråk mellom meg og Stella fordi man ikke kjenner hverandre. Jeg kan jo fort virke litt hard utad, og det gjør man ikke overfor Stella, for da klikker hun, sier Trine Lise Olsen til Se og Hør.

<strong>KRANGLER:</strong> Det gikk hardt for seg på kjøkkenet mellom Trine Lise og Stella. Også Erlend Elias lot seg irritere. Foto: TV3
KRANGLER: Det gikk hardt for seg på kjøkkenet mellom Trine Lise og Stella. Også Erlend Elias lot seg irritere. Foto: TV3 Vis mer
<strong>DÅRLIG STEMNING:</strong> Den hektiske hverdagen på restauranten blir langt ifra bedre når Trine Lise og Stella havner i en konflikt med hverandre. Foto: TV 3
DÅRLIG STEMNING: Den hektiske hverdagen på restauranten blir langt ifra bedre når Trine Lise og Stella havner i en konflikt med hverandre. Foto: TV 3 Vis mer

- Skal vi ta det utenfor?

Stella på sin side forteller at «Camp Kulinaris» var et eventyr uten like, men noe helt annet enn hun hadde sett for seg da hun takket ja til deltakelsen.

- Jeg trodde det skulle være mye lettere, men det ble ordentlig «heavy», sier Stella Mwangi og fortsetter:

- Trine Lise og jeg fikk en skikkelig konflikt. Vi fikk alle våre egne oppgaver hvor noen ble ferdig før andre. Da forventet kanskje enkelte at man skulle hjelpe til, men hvis man ikke sier ifra, så får man ikke hjelp.

Stella forklarer at hun tror det var det som skjedde da hun havnet på kant med Trine Lise.

- Hun forventet at vi skulle lese tankene hennes. Det var det som fikk meg til å reagere. Så det første jeg sa var «wow, slapp av». Jeg er egentlig glad for at jeg har fått se det verste av henne, sier Stella, og legger til at hun spurte om de skulle «fortsette utenfor» .

- Jeg ble veldig overrasket over henne, fortsetter hun.

Video: Per Ervland og Ingunn Dorholt Vis mer Vis mer

Vil ikke være uvenner

Den mildt sagt dårlige stemningen skal ha fortsatt utover kvelden, men i dag har imidlertid pipa fått en annen lyd.

- Det er veldig god stemning mellom oss nå, sier artisten.

Trine Lise har i likhet med Stella også lagt hendelsen bak seg.

- Stemningen mellom oss i dag er veldig fin. Vi sa begge at «vi kan ikke bli uvenner på grunn av «Camp Kulinaris»».

Da Se og Hør møtte deltakerne i forbindelse med premieren, kunne komikeren fortelle at hun var «dritnervøs» for å se seg selv i programmet.

- Det var en så uvant setting for meg. Jeg har aldri vært med på reality hvor man blir filmet til enhver tid, jeg syntes det var så stressende, sier hun lattermildt.

Camp kulinaris har premiere på ny sesong - og alt går ikke etter planen for kjendisene på kjøkkenet. Vis mer

Konflikten mellom Stella og Trine Lise kan du se på «Camp Kulinaris» torsdag 20.30 på TV3.

LES OGSÅ: Kapret ny jobb etter «Farmen Kjendis»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer