THE SHOW MUST GO ON: ''X-Faktor'' deltaker Mari Lorentzen sier at Queens-låten er et risky valg, men at hun elsker den. Foto: TV2
THE SHOW MUST GO ON: ''X-Faktor'' deltaker Mari Lorentzen sier at Queens-låten er et risky valg, men at hun elsker den. Foto: TV2Vis mer

- Ryker hun i kveld?

Spillselskapene mener Mari er den som mest sannsynlig ryker ut i kveldens X Factor på TV2.

SEHER.NO: - Det står mellom Mari Lorentzen, gruppa Shackles og Lise Mæland fredag, sier oddssetter Bjarthe Westerheim i spilleselskapet Betsafe.com til Tvedestransposten.

Oddsen for at Mari Lorentzen må forlate det populære programmet fredager lave 2,40, mens Torsvik og Fredvang har hele 10 i odds hvis en avfavorittene sensasjonelt må forlate programmet.

- Slik vi ser det så er Chand Torsvik og Tommy Fredvang i en egen klasse og alt tyder på en finale mellom disse, sier han.

Forrykende
På tross av oddsene mot henne er Mari Lorentzen svært optimistisk foran kveldens sending. Hun velger å synge Queen-låta «The Show Must Go On» .

- Jan Fredrik og meg snakket om andre låtvalg. I helegn dro jeg hjem til Sørlandet og på mandag foreslo jeg denne sangen for Karlsen. Han digget den med en gang. Jeg synes personlig teksten i er helt fantastisk ogdet ligger så mye mellom linjene, skriver Lorentzen på bloggen sin.

Hun skriver at hun er ihuga Mercury-fan og elsker å synge den energiske låten hans. Manager  Jan Fredrik Karlsen er også overbevist om at låtvalget er riktig.

-  Det kommer til å bli et forrykende show. Låta passer perfekt for Mari! sier en entusiastisk  Karlsen til Tvedestrandposten.

Ingen lever trygt
Også Unibet mener at oddsen for at Sørlandsjenta ryker er store.

Vi hadde faktisk noen spillere som vant noen tusenlapper på at Pernille Øiestad måtte forlate scenen etter siste sending. Det å slå bookmakerne betaler seg alltid. Odds-interessen for "X Factor" er stadig høyere, etter hvert som vi nærmer oss finalen, sier pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet

Med bare fem artister igjen i heatet, lever ingen lengre trygt.

- De eneste som ser ut til å holde et fortsatt godt grep om publikum, er Chand og Tommy. De tre øvrige ligger langt bak, både i popularitet og odds. Men Shackles har vist en imponerende evne til å være gode når det virkelig gjelder, sier Hanssen.


Odds, hvem stemmes ut fredag?
Mari Lorentzen      2,75
Shackles              3,25
Lise Mæland          3,75
Chand Torsvik     10,00
Tommy Fredvang 10,00

Odds, hvem vinner X Factor?

Chand Torsvik       2,75
Tommy Fredvang   3,50
Lise Mæland          4,50
Shackles               5,75
Mari Lorentzen       7,50

Dette synger "X Factor"-deltagerne på fredag:

Lise Mæland - "Proud Mary", Tina Turner

Mari Lorentzen - "The Show Must Go On", Queen

Tommy Fredvang - "Wonderwall", Oasis

Chand Torsvik - "Tusan Bitar", Bjørn Afzelius

Shackles - "Queen of the Night", Whitney Houston

"X Factor" ser du på TV 2 fredager klokka 20.00.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Takker for støtten