- Ryggen din er brukket

Skuespillerinnen var på scenen i fire måneder med brukket rygg...

BARNESTJERNE: Melissa Gilbert ble for alvor kjent da hun spilte Laura i serien "Det lille huset på prærien". Foto: All Over Press
BARNESTJERNE: Melissa Gilbert ble for alvor kjent da hun spilte Laura i serien "Det lille huset på prærien". Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  I hele fire måneder under turneen til musikalen "Det lille huset på Prærien" slet skuespillerinnen Melissa Gilbert (46) med ryggsmerter.

Nå viser det seg at det ikke bare var småtterier stjernen slet med.


Ifølge People var det først da turneen ble avsluttet tidligere denne måneden at Gilbert fikk ryggen sin sjekket.

- Legen kom inn og sa at ryggen min var brukket, og at den hadde vært det i månedsvis. Jeg ble temmelig sjokkert, innrømmer stjernen

Gilbert - som spilte Laura i den originale tv-serien- kjempet seg igjennom smerten for turneens skyld.

- Jeg ville bare ikke tenke på smertene, og fortsette med showet. Jeg husker jeg fortalte meg selv at hvis det virkelig ble ille og jeg ikke kunne føle beina mine, så skulle jeg komme meg til legevakta, sier hun.


Men selv om skuespillerinnen vil gjennomgå en operasjon 22 juli -og ikke vil være friskmeldt før om seks måneder- tar hun det hele ganske rolig.

- Jeg kommer nok ikke til å hoppe rundt med det første, rehabiliteringen er ganske intens, men heldigvis har jeg familien min rundt meg, avslutter hun.
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: - Jeg brydde meg ikke om jeg døde