TIL MGP IGJEN?: Alexander Rybak sier til VG at han godt kunne tenkt seg å stille i MGP igjen, men ikke som artist, og ikke for Norge. Foto: SCANPIX
TIL MGP IGJEN?: Alexander Rybak sier til VG at han godt kunne tenkt seg å stille i MGP igjen, men ikke som artist, og ikke for Norge. Foto: SCANPIX Vis mer

Rybak vil delta i MGP igjen - men ikke i Norge

- Noen vil kanskje bli lei seg, andre vil bli glade.

Publisert
SEHER.NO: Alexander Rybak (24) har blitt en stor stjerne både i Norge og utlandet etter at han i 2009 stakk av med seieren i den internasjonale Eurovision-finalen i Moskva med låten «Fairytale».

I et ferskt intervju med VG avslører den populære 24-åringen, som har hatt et tøft år med sammenbrudd og kjærlighetsproblemer, at han godt kunne tenke seg å bidra i MGP-sirkuset igjen, men at han ikke ønsker å stille for Norge.
 
- Jeg kommer ikke til å delta som artist igjen. Det blir for dumt å hoppe etter seg selv. Men jeg har veldig lyst til å være komponist for en Grand Prix-artist igjen - og da aller helst for et østeuropeisk land som Hviterussland, sier han til avisen.

Rybak, som ble født i Hviterussland, innrømmer at han er forberedt på at dette vil vekke reaksjoner.

- Det er veldig mange forskjellige meninger om meg i Norge. Noen vil kanskje bli lei seg, andre vil bli glad, mens de siste ikke kommer til å bry seg, sier han.

Snart skal 24-åringen i gang med sin juleturné «Swinging home for Christmas», og da Seher.no snakket med ham onsdag, kunne han avsløre at tidligere «X Factor»-deltager Ingrid Haukland er blant gjesteartistene han har fått med seg på en av konsertene.

- Jeg har gjort et røverkjøp. Eller... Det blir vel litt feil å si. Jeg har virkelig skutt gullfuglen. Jeg har fulgt med mye på «X Factor», og måtte bare ha med meg Ingrid. Jeg har også skreddersydd sangene til å passe henne, sa Rybak til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Jeg har virkelig skutt gullfuglen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer