Rybak slått ut av lynet

- Det gikk veldig inn på meg, sier den populære artisten.

FORESTILLINGEN SLO GNISTER: Lynet slo ned da Alexander Rybak onsdag sto på scenen i Bølgen kulturhus i Larvik, under premieren av sitt nye show "Entertainer".  Foto: Tore Skaar
FORESTILLINGEN SLO GNISTER: Lynet slo ned da Alexander Rybak onsdag sto på scenen i Bølgen kulturhus i Larvik, under premieren av sitt nye show "Entertainer". Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag var en stor dag for Alexander Rybak (30) som feiret ti år siden gjennombruddet i NRKs «Kjempesjansen» med forestillingen «Entertainer» på Bølgen kulturhus i Larvik.

Showet var en samling musikalske perler, selvsagt med Rybaks egne slagere i spissen. Det ble raskt dramatisk under premieren da lynet slo ned i kulturhuset midt under forestillingen!

- En herlig kveld, dessverre ble vi sabotert av et lynnedslag og måtte bruke reserve-lyd og lys, fortalte Alexander i sin tale etter showet.

Hadde kjæresten i salen

Artisten innrømmet at han ble midlertidig satt ut av lynnedslaget, men som den profesjonelle «entertainer» han er, fortsatte forestillingen.

- Det gikk veldig inn på meg, og jeg hadde ikke klart det så bra uten kjæresten min Julie, sa Rybak som også følte mye varme fra salen.

GOD STØTTE: Kjæresten Julie satt i salen under Alexanders premiere. Bildet er tatt da paret nylig var på ferie i Florida.  Foto: Alexander Rybak/Instagram
GOD STØTTE: Kjæresten Julie satt i salen under Alexanders premiere. Bildet er tatt da paret nylig var på ferie i Florida. Foto: Alexander Rybak/Instagram Vis mer

Likevel leverte den garvede artisten et forrykende sceneshow med musikk, sang og humor i skjønn forening, og det var nok få i publikum som fikk med seg dramaet som omga dem.

Rybak fikk også god støtte på scenen av Sofie Bjerketvedt (29) og Heidi Ruud Ellingsen (30). Sistnevnte venter sitt første barn med skuespillerkjæresten Mads Ousdal (45), men lot ikke det sette stopper for et intenst sceneshow med sang, dans og stepping.

Feirer jubileum

I forestillingen «Entertainer»  feirer 30-åringen at det er ti år siden gjennombruddet i NRKs «Kjempesjansen». Tre år etter gikk han helt til topps i Eurovision Song Contest med sin «Fairytale».

FEIRER JUBILEUM: Alexander har med seg Heidi Ruud Ellingsen og Sofie Bjerketvedt når han står på scenen i Larvik.  Foto: Tore Skaar
FEIRER JUBILEUM: Alexander har med seg Heidi Ruud Ellingsen og Sofie Bjerketvedt når han står på scenen i Larvik. Foto: Tore Skaar Vis mer

Alexander har også laget musikk for Disney-filmen «How to train your dragon 2», og i 2014 var han med i «Hver gang vi møtes».

- Det største øyeblikket i karrieren var da jeg vant Eurovision med «Fairytale». Jeg er fortsatt ikke lei den sangen. Alle artister drømmer om en slik sang, som blir som et visittkort. Det betydde også mye for meg å få lage en sang til filmen «How to train your dragon 2» og å gi ut boken min «Trolle», som jeg håper etter hvert kan bli en musikal.

LES OGSÅ: Rybak skrev romantisk sang til kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer