Rybak skrev romantisk sang til kjæresten

- Jeg kjente på gleden ved å stole 100 prosent på en jente.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere i år ble det kjent at Alexander Rybak (30) hadde funnet lykken igjen.

Kjæresten heter Julie Gaarud Holm (22) og paret møtte hverandre på Tinder, noe de selv avslørte på sosiale medier.

Overfor Se og Hør røper den folkekjære artisten at han er lykkeligere enn noen gang.

- For første gangen på mange år kjente jeg på gleden ved å stole 100 prosent på en jente. Derfor vil jeg oppfordre andre til ikke å være redde for kjærligheten og bli inspirert til å elske hverandre, forteller han.

I SALG NÅ: I ukens Se og Hør kan du også lese om kongeparets signingsjubileum, Mia Gundersens kjærlighetsliv og mye mer. Foto: Faksimile Se og Hør
I SALG NÅ: I ukens Se og Hør kan du også lese om kongeparets signingsjubileum, Mia Gundersens kjærlighetsliv og mye mer. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

Hedrer kjæresten

Den tidligere Eurovision-vinneren har skrevet en ny sang om nettopp dette. «I came to love you» er faktisk skrevet til Julie og er full av glede og kjærlighet.

Se den nye musikkvideoen til Alexander Rybak øverst i saken!

- Tidligere har mine kjærlighetssanger vært litt «bitter sweet» - om noen man ikke får, eller gjerne skulle hatt. Det har alltid vært en «hake» ved dem, men denne sangen er bare pur kjærlighet til Julie, sier Rybak.

Videoen til sangen spilte han inn i Hellas. Han forteller at kjæresten ikke er med i videoen, men at hun er veldig glad i sangen.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: Alexander Rybak uttrykker kjærligheten til Julie gjennom sangen.  Foto: Alexander Rybak/Instagram
FORELSKET: Alexander Rybak uttrykker kjærligheten til Julie gjennom sangen. Foto: Alexander Rybak/Instagram Vis mer

Feirer musikalsk jubileum

Alexander er i sommer aktuell med showet «Entertainer» på Bølgen kulturhus i Larvik, der han feirer ti år siden gjennombruddet i NRKs «Kjempesjansen». Han innrømmer at han er litt nervøs for å ha kjæresten i publikum.

- Jeg gleder meg til showet, men er litt nervøs for at Julie skal høre meg fremføre «I came to love you» live for første gang, sier Rybak til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.

TIL TOPPS: I 2009 knuste Rybak alle rekorder da han gikk til topps i den internasjonale Eurovision-finalen.  Foto: NTB scanpix
TIL TOPPS: I 2009 knuste Rybak alle rekorder da han gikk til topps i den internasjonale Eurovision-finalen. Foto: NTB scanpix Vis mer

I Norge ble Rybak først kjent gjennom «Kjempesjansen», før han vant Eurovision-finalen overlegent i 2009 med hele 387 poeng. Han er ikke i tvil om at dette fortsatt er høydepunktet i karrieren hans.

- Det største øyeblikket i karrieren var da jeg vant Eurovision med «Fairytale». Jeg er fortsatt ikke lei den sangen. Alle artister drømmer om en slik sang, som blir som et visittkort. Det betydde også mye for meg å få lage en sang til filmen «How to train your dragon 2» og å gi ut boken min «Trolle», som jeg håper etter hvert kan bli en musikal.

Alexander Rybak har også gjort seg bemerket i den russiske versjonen av programmet «Your Face Sounds Familiar», der han etterlignet flere kjente artister på imponerende vis.

Han gav dommerne hakeslepp da han fremførte «I Will Survive» forkledd som Gloria Gaynor (66) i TV-programmet i fjor.

LES OGSÅ: Alexander Rybak måtte manne seg opp for det første kysset

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer